[曼谷] 蛇尾之我見,第二發。中伏?驚喜?(長文,不喜勿插)

泰國夜店類別: 酒吧 場所名稱: 蛇尾 網址: 
是次消費: 4000~5999銖 日期: 2017-08-19 消費意見 值得一試 返啅指數: 8/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

個個話新手應該去agogo 找LT,但我對飲酒零興趣。加上,又有師兄包膠話FL幾正,不過服務差異很大。

作為一個泰國新手,找囡囡半新手,加上蛇尾唔洗係咁請人飲洒。

19/8 21:04 到左蛇尾。(有師兄教要一兩點去,多數有LT同價錢平d)。無法,小弟淫意正濃,早左去。

入到去,一間人肉市集,囡囡企係成間野四周,男人就巡視業務咁周圍行,有d就坐低左昅囡。當然,點飲料就必須。

行左兩轉,囡囡質素如何? 以我準則,60%可食用,總體來說燕瘦環肥,乜都有。衣著不會太暴露,正常MK妺衣著。不過,老外d口味同亞洲人太不同,d老外找的囡囡都似香港d工人姐姐(完全無意歧視,香港工人姐姐好幫得手又有心機同耐性為每個家庭服務)。基本上,個埸日韓男居多,所以以小可愛同長腳姐姐為主。

囡囡有樣嘢幾好,無拉客,你同佢眼神交流,佢會對你微笑,好sweet。
好,行完坐低𥄫女。有d我問過價,2500ST,無乜人接LS。

最後問到有幾個肯LT, 5000。

囡囡有問我洒店係邊,似乎距離蛇尾太遠,囡囡未必接。ST就一定,LT我估原因有囡囡希望個LT客做完放佢走,佢又可以走多轉,或做完用不同藉口返去。(我係歐洲試過,過夜變短敍。可以以後有機會分享)

幾囡囡見我問LT,三個問:「three, long term for you. Cheaper 13000 ok?」

嘩!4p 13000,即 HKd 2600。咁正?
一個麻倉憂,一個大波,一個好有gf feel。

最後,揀左gf feel。微胖,真女,正常波路。

一個算,三個LT,一來即最少三發,邊回到氣。二來,三個LT黃腳雞天仙局或溶左我都得。三來,3P換套換到傻,我不會無套中出。四來,要白比洒店2000 因爲多個二人了。五來,銀根戰勝淫根。

好,出門口。個另外兩個囡囡同我say bye bye。嘩,真係想沉下去。

你會問:「師兄,吊女就吊女啦,包膠啦。乜野中伏? 條女係LB定變性人?定你又比人LT變ST?」
PS: 你有禮地問囡囡,她們也樂意回答,包括:ST, LT, No dom, Lb or Ts。
-------

出門口,的士司機劏客,開我300。 好啦,其實行返酒店只10分鐘。

的士路上。
阿A(囡囡叫A$&@@$&)問where are you from?
我:you guess
A: Japan?
我:no(心諗,乜我真係咁似?)
A: Korea?
我: no
A: China?
我:no, but similar
A: where?
我: Hong Kong

重點來了
A: 我識少少華語
我(靜左陣):what?

師兄們,你無睇錯,我都無聽錯。普通話!!

我:you are Chinese?你來自中國?
A:不會,我只會一點華語
我心諗,唔係呀,黎泰國叫中國雞,咁點解我唔返大陸。
A:my English not good,說華語好不好。
我依舊無反應。
A之拖我手仔,又少車。
我:你真的不是中國嗎?
A: 不是
我:你不是識一點華語,你華語比我好。
A: 我在馬來西亞住了兩年,所以懂。
我心諗,真係?

落車,左七仔買Dom, 佢話想食雪糕。忽然成件事好有拍拖feel。

入洒店,職員無問,我地入房。

傾左陣,之後見佢玩Facebook, wechat都係泰文。佢跟手叫我幫手入wifi。
我心諗,你唔係諗住黎玩手機?
幫佢入pw,部機有中文輸入法,但又真的是全泰文背景。

沖涼前,幫我除衫,我又幫佢。其實成件事好有拍拖feel。

沖涼無水中蕭。

沖完上床,車左陣,之後我鍚佢lin。然後佢話吹,好啦。
帶套吹,我叫佢69唔肯,之後我反客,叫佢訓低我從上壓小弟弟叫佢吹,呢個時間,手指開始搞佢下面,佢反應好大用手格,我話我不會指插。佢之後無再格。

佢吹我搞左陣,我話瀬鮑。又無反抗。一路瀨,一路用手指震佢,有水出,癡粒粒。真水,真女。我呢部份玩左好耐。

然後,佢開始用手格,成個身都震。
之後上馬,上女,男上,再叫佢吹。佢開始入狀態,有69,之後指插,又得,不斷出水,用d水濕了手指玩菊花,又得左。係指插唔到菊花。

再上女男下,佢問我,佢下面窄唔窄,我話不錯。之後佢開始發力,收陰。正到呢。最後在0.03下出左。

之後少車。

佢睇手機,聽留言。依?!泰文?!唔通佢真係無騙我。

再沖涼,我叫佢一齊,佢話要落妝。唯有自己沖。睇無素顔,不是國色天香,但做女朋友絕對可以。

LT即過夜。我地係床上,我地攬住訓,好好feel。佢有搞我小弟弟。硬左,問我做唔做。我話休息下,訓醒做。之後我玩住佢lin頭訓著左。佢話我未高潮,我話但我射左。佢話你做左好耐,搞到我出水同好痕。不斷話不如再做,但真累,訓。

訓到半夜,佢去洗手間,點解我知?一來過夜要警覺性高,二來佢又用手搞我細佬。繼續訓。

六點幾我真醒了。又再攬住佢,之後用小弟弟磨佢。
佢話想要?我話係。

佢入左洗手間小便,出黎就大車,之後玩細佬,然後幫我帶套,叫我上馬。我話想佢吹,佢好似d港女咁話唔吹。見到都鳩硬。女友feel!

之後我地側入,依個姿勢最似情侶,好爽。佢叫床聲真係正。個樣又淫又可愛。
之後男上,然後我搞佢下面,又可以,再把小弟弟放到佢面前,哈哈哈,佢含住,R我袋底,只含不吹,好緊好窄。就努力指插,佢曲床曲典蓆,d淫水無噴,但有出,我成手指都係。

最後,叫佢女上。出埋第二發。

之後女女化妝我沖涼,我沖完玩左陣手機,佢沖完。換衫。
少車,幫我著衫。

好了,比家用,放人走。留左line

------/
中伏疑問:
一,泰國定中國?佢華語太好。我是中伏叫了大陸還食到個溝通到的泰妺?
二,係咪可以黎多Q?

驚喜:
一,潮吹
二,女友feel
三,識華語
----交膠完---

回復 Fedora339 #2 的帖子

剛剛未寫完,不好意思。
回覆 讚好 不讚 使用道具

留名等睇你寫完

回復 東方問世 #1 的帖子

好似未完報告甘

咁咩中伏、驚喜?仲有下文?

已閱是否全文,還是有下文.謝師兄分享

回復 Ocutt #7 的帖子

最大伏,我有少少沉。

本包膠無下文了。感謝!

多謝師兄報告,其實吾出奇,我都試過在某sauna場識左條女過夜,之後佢話佢去過大陸讀書,所以識國語,anyway,好玩就得啦

識國語都唔出奇架,有d國家長期請泰妹既,我試過條女一黎叫oppa,然後識講,日,韓,國語。佢長期走去其他地方做,好似新加坡,台灣咁。

多謝分享!我唔覺得師兄中伏,而家啲女女識講啲中文通街都係。最緊要係玩得開心,洗錢洗得值得!

其实識中文五係咩特别事 好多如人都有学过  特别係亚州  有啲有又有華人血统   她係咩人有咩重要  出来玩最緊要好 feel   流程其实都係你同女女的火花  如果大家都有 feel  過程就五会甘公式化

敢問師兄邊度伏呢

我2015年在蛇美裡边,右手边高坐位,果時都有几件中國妹,佢地好似系湖南妺,我同佢哋几个聊天講大陸野講左十分鐘。

你勁,竞然六成可食用,我觉得只有一,二成可食用。。

回復 alex008 #14 的帖子

我要求不高,真女可愛就是

會唔會d囡囡換左?

泰妹識一兩種外語真係唔奇
大把泰妹英文好過好多香港人,唔通係鬼妹?
見過老江湖中英日文都講到幾句

泰國好似話有10%以上人口有華人血統, 佢地好可能本身識一種中文(潮汕話), 咁學起普通話就好快

樓主..現在泰妹識國語真係唔出奇..因為好多係泰國工作對左好多強國人.
就算真係做SALES 都會懂國語..
最大證明你可以係舊機場同D 泰妹同泰仔心口掛住講中文牌既人講國語..佢地都不知講得幾叻

仲有..蛇美既FL 無一定規訂要幾多Q..佢係咁攪你證明佢自己都想做..即係話佢唔介意你做多幾Q 囉

回復 Kingofactor #18 的帖子

感謝師兄,我無經驗。泰國初哥。

似乎我多疑了。
不過,好爽。攬住訓!

(1) 如果她説懂華語(或是漢語),應該是外國人,因為中國大陸人不是這樣回答的,大陸人是説我懂中文,會説普通話。
(2) 看版大的帖文,我覺得版大是警喜多于中伏。其實那一刻開心最重要,囡囡是那里人還是次要啊。
Just my 2 cents.