[囡囡推介] 學生妹仔性愛技術超越想像、漫遊,冰火,乳交漆,毒龍,環保吹,口爆,顏射,樣樣嘢都會滿足,真係欲仙欲死! 性愛技術超越想像、服務絕對係頂呱呱

簽到
名稱: 學生妹仔
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A43757-深水埗-一樓一-學生妹仔.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有樣有服務既後生女女,學生妹仔,真係得可遇不可求,上網見到呢件淫娃學生妹仔,上門試食,按鐘開門,後生美女,嫩口39F真波,淫蕩發姣放哂電,完美身材,笑容可愛,身穿性感尼士戰衣,目測22歲,入閘後學生妹仔好主動,39F飛彈壓過黎,好有壓迫感,跟手揸波波,揸上手,,軟綿線,手感一流,天然白滑大波無潛健,隻手仔不停玩我細佬,即時升旗,粉紅色乳頭好好反感,啜兩野都硬哂,模都模到興奮哂,除衫齊齊沖涼,係浴室同我全身搽沐浴露,用白滑既波波前後波推,一線飽夾住細佬磨呀磨,水蕭技術一流,技巧好好,又深喉又奶袋底,果一殺那好激情又興奮,,就由距吹爆我,岀左野林住玩完啦,點知距無放口仲係禁吹,死都要吹反硬我,淫聲細氣禁問我要唔要整多q,跟住就上床漫遊慢慢啜我全身,啜到linlin濕哂,又黎環保吹,一路吹一路望住我,真係好姣,不停用脷尖打轉,成個人慾火焚身,上套又黎,女上坐月,窄飽好砌,多水多汁,女女發出享受既呻吟聲,坐到距都高潮全身擺來擺去,穴口好濕,妹妹不停收縮夾我細佬,淫蕩樣成個AV女優禁夾條大乳溝任我楂波波,又想爆,,轉男上女下m字腳等我進入穴口,對好位一野插入去,學生妹仔好肉緊抓住我,叫我大力D,距要高潮,,連我都High到頂點,發力推插,洞內爆精,打個冷震舒服哂!事後大家都岀哂汗,累哂,休息一下先沖身先比錢走,岀足兩次滿足哂,學生妹仔呢條妹妹真係好玩,有樣有服務,正!
Sweet sexy girl
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 唐小熙 #3 的帖子

性感迷人,39F真波全身漫游,激情口爆,爆左再吊,緊窄多水好砌,服務多元化,廿十四味皆能,唔食走寶。

一雙淫眼水汪汪,斯文靚女廿几歲,好玩又夠放, 強勁簫技, 服務又超班,多水又多汁又夠肉地,廿四味皆能,屌到啪啪聲,

mymymy60 發表於 2017-8-20 23:01
一雙淫眼水汪汪,斯文靚女廿几歲,好玩又夠放, 強勁簫技, 服務又超班,多水又多汁又夠肉地,廿四味皆能,屌到啪啪聲,

環保吹功慾仙慾死! 熱情性感美人惹火身材,多毛多水,好砌之外,還有一手揼骨得好功夫,超值精選, 好揸好啜, 西水真情流露 

回復 83lawlaw #1 的帖子

wow, attractive, thanks

多謝師兄分享

Artkwan613516 發表於 2017-8-20 23:35
爽到連法師都难以忍受!入到房直接黎環保吹,再下下深喉到頂,爽到爆 

吸精大師。

服務多元化,唔食走寶。

onelive 發表於 2017-8-20 23:55
服務多元化,唔食走寶。

環保吹功慾仙慾死 ,熱情性感,多毛多水,好砌之外,還有一手揼骨得好功夫,超值精選,

絕對係頂呱呱

mymymy60 發表於 2017-8-20 23:01

高挑.巨乳學生妹