[囡囡推介] 大波台湾学生妹39F粉紅一綫鮑水多好砌,叫聲好淩厲,爽到連合尚都难以忍受!入到房直接黎環保吹,再下下深喉到頂,服務應有盡有,爽到爆。

簽到
名稱: 台湾学生妹39F
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A53355-深水埗-一樓一-台湾学生妹39F.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

性感天后大波台湾学生妹39F,眼大面尖,明星樣,風騷迷人,真人靚過ad相,靚到爆,身材正令人噴血,皮膚白滑,大波爆曬燈,走肥,美腿,蛇腰,靚股,S型,好正斗,手幼腳幼、波大腰幼,真係完美,冇錯,完美走肥苗條身材,其實睇見台湾学生妹39F馬上性慾起,好難忍,唔食真係對唔住自己,未沖涼已經車車,我地好快就熱情如火,攬攬巢巢,一齊整個鴛鴦浴先,同我做BM,推完前面再推後面,有水中簫,玩袋袋奶旦旦,深喉吹好鬼正,一D都唔會整痛我!佢為我細心抹乾個身,抹到腳時佢順口一含,一路吹一路望住我,哈哈,咁都唔放過我,上到床,可能小弟已經俾佢迷到醉了,齊食樣食身材已夠了!(即係傳說中的神交)服務方面真係超足。床上BM,漫遊,六九,吹簫,特別一提佢個鯉魚嘴吸啜力非常之強勁,AV式環保吹得我好舒服,快快慢慢有節奏,吮力一級棒,享受佢絕佳的吹奏,小弟弟已硬如鐵柱!帶安全帽揮棒直闖,粉穴微微跳動,滲著神秘的水份,對住肉穴挺腰直插,用力深深的插,大波琳琳從喉嚨深出發出"恩~~~~恩~~~~啊啊"的呻吟,數個插姿後,盡情地將熊熊慾火撲滅...心靈已經滿足左...最尾幫我沖身,俾家用走人,我覺得如要享受貼身服務,台湾学生妹39F值得一食。

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 onelive #1 的帖子

囡囡样嗦骚勁足身材屬A+级女優级別,外点已令人血脉偾张再加上星级大使般的熱情待客态度,全然是极品级的男仕滋润恩物,若不立馬提槍赴会的話,豈对得起版主一遍无私的给力用心哈

風騷迷人

多謝師兄分享

bqbqbra 發表於 2017-8-21 09:32
大真波,性感魔鬼身材集合於一身的迷人

蜻蜓有身材有美乳,條女淫蕩誘人, 多水大波夠哂淫~!!

蜻蜓有身材有美乳,條女淫蕩誘人, 多水大波夠哂淫~!!

水中蕭,水中毒龍深鑽,環保吹蕭奶袋啜旦做足曬

多謝師兄分享

我一向都锺意台灣妹!

Looks so sweet and sexy

大真波,性感魔鬼身材集合於一身的迷人

巨乳學生妹正

QuickenAway 發表於 2017-8-21 15:41
我一向都锺意台灣妹!

服務一流

bqbqbra 發表於 2017-8-21 09:33
水中蕭,水中毒龍深鑽,環保吹蕭奶袋啜旦做足曬

服務一流