[曼谷] 力不從心,club 102(長文,包膠)

泰國夜店類別: SPA 場所名稱: Club 102 網址: 
是次消費: 2000~2999銖 日期: 2017-08-20 消費意見 不值一試 返啅指數: 1/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前兩發也非常好,讓我覺得泰國一切都好。
可是,呢個世界邊有咁完美。

昨日(20/8)早上玩完蛇美泰國華語妺,寫包膠同休息回氣。之後下午去行街食野。到左晚上,當然去玩啦。

去在Phra Khanong諗住按摩,行左入去好多間。什麼大手町、Angel等,都入左去,價錢可以,就是囡囡不合眼緣。基本d staff都係sell 1.5 小時。不過,找不到喜歡的,出門口,又無比人黑面。這點非常不錯。

證明今日鷄運欠佳,應該鳴金收兵。可是,我那會放棄,小弟弟等著開飯。

結果,去到club 102門口,個媽媽生好好禮貌,d女女又好似幾多。重點多,不知道是否可食用。
一心打算,入去睇收費同女女。裝修很好,有外國FKk feel,老闆(爸爸生)是外國人,又好好招待。叫我睇女先,真正坐低再睇,基本上可食用是零。但礙於有點關門打狗的感覺,爸爸生又高大老外,難道要又一餐唔好又一餐?

最後我自己又驚死,又懼外,不是媚外崇外。揀左個幾好笑容的。比左錢,上樓入房。基本上,裝修好好,比我目測其他按摩店更好。

我似乎無乜講囡囡。

好,沖涼前,話出去攞野3分鐘返。結果,去左十分鐘。點解我咁清楚?因為佢去期間,我覆what's app 留埋voice msg比d同事(d同事痴線,我人在外地,仲問我公司d野。不過好似好多師兄都有呢種感覺。)我留左幾段2 分鐘的voice msg,咁加肯定有十分鐘。

唔知係咪受工作影響,囡囡回來後,我就開始多要求。可惜........

除衫服務無,叫我自己除。之後幫佢搞條拉鍊。
無波路,黑的大雲。皮膚少黑。
沖涼無用波波掃背,也無水口蕭。不可車,對。少車,大車不可。但比李斯德林我,佢自己又用。

沖完上床按摩。無力水,又開個手機youtube聽歌。大佬,我黎尋開心,歌都有得唱:「你贈我體溫 我贈你興奮 快別要弄壞美好氣氛。」無氣氛點搞?

按摩完,正經事來了。不過也是算了。

帶套口吹,我叫佢69又無。算,指插,用手大格。我手指掃呢?都格。

他媽的,咁就叫吹完,剛硬就叫我男上。大佬,我比銭的。樣樣唔得,仲叫我男上。我堅持女上。佢又笑。基本上,佢英文係香港小學一二年級水準。女上,騎功算了。但多水,對好易入。

騎左無耐,我又想試食鮑同指插。佢無格,腳也張開。不過,問題來了。我本來想食鮑咁當然先用手指插佢同捽佢陰核。心水清的師兄,應該知道我講乜。

我揾唔到,我雞無十年八年,但都叫有東達日本(soap massage,松島新地),南下泰國(現完),西至(德國etc),北上東莞。雖然讀文科,無讀biology。邊有女無陰核,除非.........................................

除非不是真女人。我可以指輕插。真心feel,入面好似無乜體溫同唔多濕。你會問,你剛才又話人地多水又濕。對,係KY, 見到左。再睇睇對波。雲頭太似男人了。我地剛才女上又指插,佢有叫,但lin頭居然無硬。最重要,個西係無味,我(文)唔到有味。

愈諗愈無心機。之後訓返係床。佢問不女上。我話不用,打出來吧。阿女無問,但其實都用心的。之後我用手掃佢全身。喉嚨位無喉核,但有少少微突。

之後佢愈打,我愈軟。最後,叫佢幫我按背。
我又無黑佢面,我自己選擇的。不過,有問佢:are you a ladyboy?
佢好大反應話no
我有問,are u a real girl? 佢答yes
我其實應該問,are u a transsexual?
算,比人條生路。無再問佢了。

------------
昨日個post 我話中伏,其實有師兄話應該係沉或者驚喜。不過,今日就肯定係中伏,仲要大伏。力不從心。
不要去跌錢事少無癮事大
回復 東方問世 #1 的帖子

樣樣唔得,何必出來做?
回覆 讚好 不讚 使用道具

呢間野係空姐店隔離,我入過去經精睇唔岩就出番來,佢地都無野既。
鬼佬口味多

回復 Fedora339 #2 的帖子

可能佢知自己無乜服務,有解釋:理由是她/他剛上班two weeks

回復 Kingofactor #3 的帖子

唉,我懼外。怕死。

OH! MY GOD! 師兄下次食好D !

樓主想太多了,這種游走法律邊緣的店家也不敢隨便惹事,就因為客人沒挑到
就使用暴力的話也會開不下去,如果對方不讓你走,摳1155請觀光警察來,店就
不用開了,泰國靠觀光業賺錢,這一點是做的很到位的

話說前陣子club 102還出過不少推薦報告,當時個人就覺得有鬼怪,因為去過
此間店看過兩次,全都是老外口味的,根本挑不下去,而且女女候客都是poker face...

這些場你出入都無人管的,安安全全

至於服務果樣野,人人唔同, 看是否夠靚仔吧

這間係法國佬都有心經營, 正路唔會有 TS 吧

好同情師兄嘅遭遇,呢間嘢混入ts究竟係無心之失,定係明知故犯我諗得大家都好清楚,
間舖無可能唔知!去得呢類massage嘅師兄都係為左食真女,店方咁做係罪大惡極!應全面抵制!

同情師兄不快經驗,希望下次食好啲囉

多謝師兄報告,102去過一次的經驗還可以,可能運氣不錯吧

thats too bad
better luck next time.

小弟都入過去club 102—次,但係啲囡囡全部我覺得只有鬼佬先啱,所以無夾硬選,鬼佬老闆都好nice無西面,唔啱真係唔好夾硬選呀師兄,anyway中一次伏啫,之後有更好喇!good luck!

回復 flymonster #8 的帖子

各花入各眼,我好明白。
TS無問題,我可能有興趣,但零服務。

回復 smartken520 #9 的帖子

其實我都同意師兄所講,法國佬老闆其實好友善。我去其他店,d職員一係同我講泰文加好少英文,一係全程講一大輪日文。
的確我可能自己驚,又唔記得問清楚。

回復 jerrylkk #10 的帖子

同意你講,一定知。但無必要講。因為她可能是TS,我問過我蛇尾個妹妹,佢話如果你問一個TS是否real girl/real lady/ not ladyboy時,個TS會話係lady ,身體外觀上無騙人的。

所以,我自己傻仔左

回復 AC3PO #14 的帖子

我昨日無運

世事豈會盡如人意 , 小小挫折 , 忘記佢 , 希望在明天

都試過類似經驗
睇唔啱真係唔好迫自己入閘

回復 東方問世 #1 的帖子

樓主會唔會有相睇下女女呀?