[賽後報告] 奶水妹真相分享樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑

名稱: 奶水妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A52923-深水埗-一樓一-奶水妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

欲窮千里慾,更洗一層樓,前排有位師兄回報話喺深水埗食到件好野,個艷名叫奶水妹,樣靚好吸引,絕對係我柸茶啦,巴打仲話服務有番咁上下添,一於預約無失拖,新女奶水妹樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,興奮到剝到光豬一齊沖涼,搽暈沐浴露之後,幫我清洗搽出泡就用body來幫我洗淨全身,水中激情沖洗,享受埋水中簫轉移場地。黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,拿拿聲女上佢對36D大波係我面前左浪右浪,條腰扭到七彩,表現出靈巧嘅床上技術,感染我激起內心嘅慾望,隨即反客為主,男上,越黎越多水,叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,最尾老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,成功令我發射升空,好一個滿足男人性慾望嘅床上恩物。奶水妹服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。
正呀!!!有人 奶
回覆 讚好 不讚 使用道具

Busty and leggy

堅有奶喎

多谢师兄分享

thx for sharing

多謝CHING分享