Lusi~~36D激凸車頭燈,大開中門多水多汁~~~又咁淫蕩~~GOOD

名稱: Lusi
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A57381-炮台山-兼職女郎-Lusi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡如衣服,有錢出來玩,梗係試多幾件啦,那怕燕瘦環肥,深水埗區出名囡多,去尋寶實在刺激,暑期妹係一個幾吸引我嘅囡囡,暑期妹招呼好,態度佳,偷跳梗係要搵佢啦,入房後,同我先黎熱情擁抱,36D激凸車頭燈,大開中門,勁露出南北半球,坐在 床度吹下水,大家摸來摸去,大肆抽水,抽到我手忙腳亂,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,上到床,先幫我全身按,力度由輕到重,一d都唔馬虎,按到我舒舒服服嗰種,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,首先女上搖得好落力,暑期妹激情投入,起勢自模,妹妹緊窄,夾到我有氣無掟透,之後男上開插,暑期妹好砌得,個西又濕又窄,屌到佢呱呱叫,最後階段狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,囡囡西水狂流,我加把勁插到盡,九淺七深,用盡所有功力,推到最高潮頂峰至瘋狂掃射,真係好撚刺激過癮。囡囡咁多水多汁,又好服務,又咁淫蕩,下次一定再番食。# ~: m+ ]! p2 k9 _1 j, y1 [" T
& c" y" l6 U& d
Nice boobs
多謝分享
激凸車頭燈

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 04:28