[新兵問路] 而家Insanilty有無野好玩???

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄...而家Insanilty有無野好玩???
多女嗎???
禾都想知 求教
召喚d字頭啤酒師兄現身解答
我去過一次,個度好多人男女比例 男6 女4
我自己比較鍾意scratch dog 女7 男3
回復 lazywong #1 的帖子

我都好想知道呀
newbra 發表於 2017-8-22 00:07
scratch dog 一般 bar fine 幾錢? 女開咩價?

Scratch dog 玩法妹似同hollywood一樣
回復 lazywong #1 的帖子

有,成熟d羅,個場冇甘黑羅

你玩一陣,就有女黎問你
回復 newbra #5 的帖子

入場收費300 包一支beer酒。
如果你多過一個人好似可以一個先開支大酒3000左右,之後會轉你做vip,一個vip每日可以free 2個人入場。

我都係聽朋友講,因為我個fd第一日去左做左vip,我第2日先去就比左張報紙仔我free入場加一支beer酒。

啲女一般開價st3000 my 6000 可以講價,我st2000就帶走左,條女有feel既,仲LT埋做完一q條囡係咁攪我,一陣又黎過,前後3q先訓,第日話唔收我錢,不過我都照俾左2000佢
loloici 發表於 2017-8-22 17:44

啲女一般開價st3000 my 6000 可以講價,我st2000就帶走左,條女有feel既,仲LT埋做 ...

wa
這些機會....不是我的
loloici 發表於 2017-8-22 17:41

入場收費300 包一支beer酒。

no bar fine 咁抵玩?
loloici 發表於 2017-8-22 17:44

啲女一般開價st3000 my 6000 可以講價,我st2000就帶走左,條女有feel既,仲LT埋做 ...

咁正!有性褔。
Insanilty 特色是 去夜店坐計程車免費,店家付錢
換新店 不知道有沒有變就不知道了

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 17:58