[中國內地] ((FS990)) 新到!!相頭美人,氣質濃情女朋友,順得人真係引死人!

名稱: FS990
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A59473-尖沙咀-美少女-FS990.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

LOOK下有乜新女食, 一見佢個AD即刻預早扑定時間

樣貌:  清甜氣質樣, 長長秀髮~唔洗點化妝都靚靚女女咁

身材:  170高, 34C粉乳~修長手腳, 皮膚嫩又好摸

技術:  中上級環保吹, GFF大KISS熱情又好玩~輕量波推

態度:  健談氣質型~主動又好玩

上到房, 見到佢滑嫩既皮膚~心急急四圍摸, 輕輕碰下佢對大咪咪有彈性彈手我鐘意,
真係口水都流哂出黎~!!

佢好熱情拖我入房, 報埋鐘就攬住溫馨左陣~ 慢慢除埋衫~拖住手仔沖個涼

沖涼又有貼身做埋波推, 真係舒服, 慢慢又比佢摸下我小弟弟,
佢手仔感覺到佢好溫柔~大家用埋李C得林潄埋口
再抱實 一係唔車, 一車就車唔停, 攬住佢條腰唔好手,
邊摷邊摸, 條脷未停過. 前奏已經好好玩~

上到床佢主幫我做埋環保, 條脷好捲得, 脷尖頂住, 好爽, 硬哂先女上, 完全緊貼插入, 勁舒服下....
990 2.jpg
990 3.jpg
990 4.jpg
990 5.jpg
990 6.jpg
990 7.jpg
990 8.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

好靚女呀

清甜氣質樣