[新兵問路] 想揾villa同女女玩party

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想問下師兄們,如果我想租間pool villa同女女玩淫亂party,最好係喺邊度租,有無好介紹

Go Go bar一問

想問下,如果係gogo bar 飲酒,係叫左酒即比錢定飲完先埋單?

Beer bar 一問

想問下師兄,beer bar 同a gogo d 女有咩分別?係網上識左條beer bar既女,佢話bar fine 300,肉金2500就可以陪我一日,睇落好似好so,求指教
回復 Alex菜鳥 #1 的帖子

幫推

我反而覺得搵女困難點...
回復 Alex菜鳥 #3 的帖子

係呀,之前台灣有班空姐先比人爆格。另我朋友住過話好偏僻,水用完就冇,要二日先入水箱水。
出得嚟玩最重要係安全,最怕租到黑店,睇過walking street villa  別墅,好似幾好,又近walking street,唔知有無師兄住過
我都有租過villa住,D villa都集中係中天沙灘個邊,自駕遊既話會方便D,同埋唔好租VIP呢個集團D villa,,次次出事都係佢個D viila

Paolo912 發表於 2017-8-21 17:37
我都有租過villa住,D villa都集中係中天沙灘個邊,自駕遊既話會方便D,同埋唔好租VIP呢個集團D villa,,次次出事都係佢個D viila

咁點先知係咪呢個習團?希望師兄指教下
租villa玩其實最麻煩係大部份都比較交通偏僻,水電限數,超额又續度同你計錢,大部份都唔係日日有housekeeping, 玩完—晩第二日都唔知點攪!要故慮嘅因數太多喇!
多數係飲完哂先埋單
回復 Alex菜鳥 #1 的帖子

酒錢多數係即俾,一支俾一次,lady drink都一樣
大部份即比
留言學習
我黎緊同班朋友都book咗Villa, 希望有經驗既ching可以分享下,感激
住villa 真係要搵間安全冇古惑
我都BOOK左10月尾.芭堤雅VILLA
kenneth114 發表於 2017-8-23 11:25
我都BOOK左10月尾.芭堤雅VILLA

芭提雅villa係邊個位置,求師兄指教
回復 kenneth114 #17 的帖子

25/10開始吾係泰王落葬咩?好似話吾賣酒定紅燈區吾開,所以我同朋友都諗住11月先去
上年試過租過Villa玩,個時都係用Airbnb。日日都有housekeeping泥執屋,但環境比較偏遠,平時好難截到車,如果坐的土要10分鐘左右先到。

搵女方面我地都係gogobar約女LT,再事前同佢地講我地住villa,睇佢肯唔肯。帶出街番去後我地都係番去飲酒玩game跟住就番房各自修行。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 01:43