[美少女] [hlau] Q0455- 白滑大波一線鮑大脷車GFF重慶女

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: Q0455 天然巨乳
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A59499-尖沙咀-美少女-Q0455天然巨乳.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Q0455

問Q姐有乜介紹,幾個當中㨂咗455話有大車,安排好好,準時上房,贊。

Q0455,可弟,目測二十幾歲,重慶姐姐幾靚,165高左右,皮膚白滑冇公仔,大波肉彈型,唔肥唔瘦,手腳算幼長有美腿,自然大C波淺啡中的暈波型幾靚,鮑毛少鮑邊冇乜毛一線鮑好靚可卒打井任啜夠窄有熱力自然水好好插。

入房見到我好好笑容,睡衣好性感,好大波,即攬下咀下,一路傾影咗幾張相女女好合作,之後除衫去沖涼,女女幫我洗我又幫佢洗,一路又傾又車好好車口唇同脷好軟,枝棍硬晒女劣我我又卒佢鮑超爽!之後大家乾身出去。

出去大家企住攬同愛撫,大車有脷,我錫佢耳仔面同頸女女幾敏感,錫啜奶女女全身,上床騎女撲住大車棍磨鮑身任食,狂啜大波加拿大,啜同打井鮑,鮑邊冇乜毛一線好靚啜好耐豆豆好好食,啜到女女叫晒,瞓床女女服待我,啜我奶頭之後環吹,吹工上級啜旦又算又多口水雪雪聲吹好耐爽爆,吹好耐唔停爽死,之後女女幫我上自備大002,女上,女女上下騎,又車下,我玩波揸股,女女叫晒,一輪後我來,我抱住女女由下至上插,又車下,女女叫晒,錫啜女女耳仔頸,抱女到床角un,女女波大身滑好好攬,女女叫晒又前後磨,一輪之後轉後推,我企地女在床捉女女股啪啪聲推,又揸波玩腳,拉女單手推,正爆呀狂叫,轉男上,棍磨下鮑先入,僕住女女大車住插啜唇了脷,我啜錫女女耳仔頸加拿大,M腳插女自揸波插,我卒豆豆,交义腳錫啜咬腿插,腳上膊打椿,腳上膊推住插,交叉腿啜瀨錫美腿插,腳上膊推同打椿,再M腳插,交叉腳打側插,女女受不了,再坦克車撲住插一輪之後射,唔抽出住錫下,我汗晒,我錫下女女先抽出再錫女女身,好爽,女女話來了兩次,女女幫清潔後我休息一陣,之後女女幫我沖。

沖涼出黎又傾咗陣,抄牌,夠鐘啦再攬下錫下先走。

總結:重慶靚姐,GFF,自然大波,皮膚白滑,吹工上級,鮑一線好靚邊冇毛又窄自然水好好啜好好插,對我有大脷啜唇了脷坦克車,好爽的一Q,重慶大波女好正。
IMG_9817.JPG IMG_9818.JPG IMG_9819.JPG IMG_9820.JPG IMG_9821.JPG IMG_9822.JPG IMG_9823.JPG IMG_9824.JPG
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

白白滑滑

個樣夠晒二奶feel 🤤

多謝師兄分享

好靚好正⋯跟隊

回復 hlau #1 的帖子

She looks good! Thanks for sharing...

脷啜唇了脷坦克車

seems so nice

thanks vry nice!

好靚好正⋯跟隊

身材正 謝謝分享

回復 hlau #1 的帖子

多謝師兄分享

人妻賤格feel 正!

性感吸引火辣誘人

囡囡唔錯呀

,重慶姐姐幾靚,1

多謝分享

好靚女。

大車加大波..又靚女.....