豪乳Miki 簡報

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

豪乳Miki
http://mo.nightlife141.com/zh/4539/%E6%BE%B3%E9%96%80-%E9%85%92%E5%BA%97%E9%A0%90%E7%B4%84-%E9%A0%90%E7%B4%84%E4%BC%B4%E9%81%8A-*870%E8%B1%AA%E4%B9%B3Miki
態度幾好,樣好滿意.睇上去幾靚女,同廣告相七成似.
米6幾高度皮膚白.E級波,好扎手
入房主動幫我除衫,笑容好甜,全程容易溝通.
第一次揾佢,感覺幾好.無冷場.覺得好可愛.
沖涼服務波推水蕭,返上床,無車牌,一路錫對LIN,
隻手就摸佢細妹,好多天然水,我搞到手都濕曬.
佢幫我波推,漫遊,環保吹,吹功幾好,細妹緊窄,多水,
做嘚好激情.好快就出咗水.其實都係一貫服務,個人覺得幾好,各位可以一試,
回復 文藝書生 #1 的帖子

好身材好吸引
回復 文藝書生 #2 的帖子

女人味爆嗮棚!!!
感謝師兄分享
謝師兄分享
回復 文藝書生 #1 的帖子

好身材好吸引

一早食過, 笑容同態度還可以. 都OK健談(當然, 係以煲冬瓜而言啦...)

但身材肉地較厚, 要全走肥o既師兄就唔太啱...對頭燈冇E咁重手, 但D就走唔甩....

不過小弟唔返兜o既原因主要係因為相頭! 雖然呢樣嘢見人見智...但囡囡個樣真係有點兒C9 (仲要極度神似小弟office 某件八婆 ....真係諗起鳩都縮L埋!!)

分數: 6.5/10, 各位師兄自行考慮.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 09:59