[賽後報告] 美少女寶兒淫蕩真性情,,真波白滑35d大奶,,敏感西穴水流成河,,

名稱: 寶兒
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A38831-西環-樓上骨-寶兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_0522.JPG IMG_0523.JPG IMG_0524.JPG IMG_0525.JPG 已經成日睇住寶兒既報告,又後生又有波距,決定走去試下,先約定時間,上門見真人,樣靚身材正,,個樣仲好細,眼大大水汪汪,眼神極之誘惑,竹筍型35d波波加埋42吋長美腿,,好撚性感,白滑皮膚,有前有後,個樣帶點淫蕩,入閘吹左一陣水就開始除衫入去洗白白,前後波推,心口兩個波波壓過黎磨下磨下,用大脾夾住我細佬卒下卒,,跟住跪係地下同我水中簫,吹得好賣力,好爽,上返等距黎服侍我,用條脷漫遊全身,又奶我耳仔,錫我乳頭,係耳邊發出輕輕呻吟聲,搞到我慾火焚身,再黎環保吹,又含又吹又奶,又望下你,佢吹得咁鬼滋味,雪雪聲,細佬又好鬼享受,頂級蕭技,細佬好鬼enjoy,摸佢細妹,細妹反應好好,成個靚鮑濕曬,深喉過癮,立即上套先黎女上,一路騎一路望住個胸上下蕩下蕩下,好激情,不知幾爽,,換姿勢無問題,,抵讚,互動性幾好,囡囡下面好緊,好多水,,反應夠激烈,玩後推,將佢對長腳抬高黎插,插到佢叫到上氣唔接下氣,仲比我屌到全身係咁震,好像好enjoy咁,我博命屌佢博命叫,響佢AV式叫床聲配合下,激情派彩
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

Looks cute and sexy

多謝師兄分享