Big 波美子 夜訪

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://mo.nightlife141.com/zh/5643/%E6%BE%B3%E9%96%80-%E9%85%92%E5%BA%97%E9%A0%90%E7%B4%84-%E4%BC%B4%E9%81%8A%E9%A0%90%E7%B4%84-*1175Big%E6%B3%A2%E7%BE%8E%E5%AD%90

頭先上四台睇到Big 波美子篇報告,寫到佢幾ok,令到我心痕細佬都不其然硬鳩咗馬上夜訪.即時打電話約佢開 心先

準時到步.見到囡囡樣貎甜美可愛.青春活潑.態度ok.大波蕩漾.擁有豐滿上圍..睇怕

今次都可以食餐飽了! 呢個淫娃蕩婦,你仲唔死

大家傾咗一陣.發覺佢好好笑容.幫我除衫一齊去沖涼,囡囡體貼細心幫我沖涼,

洗淨後用對大波為我推按全身 ,前戲做得好好.我亦展開攻勢,對佢上下其手,呢個時候含住我條撚

出出入入,真係好享受這個時刻.上到床,我瞓底由囡囡開刀

,一路錫到我好興奮.錫細佬時先由袋袋錫起.又用對 手輕掃我大腿內則.於是令到細佬更加興奮.佢知道我心

意.先用對淫眼望住我.再用口慢慢吞噬入口.如此調情 係難難得.囡囡比我攪幾下.已經黃河氾濫.佢幫我帶好

套.我將佢按落床插入 時感到洞穴內有股吸力.感覺真美妙.好舒服我已忍唔住加速推進.囡囡呻吟聲由輕微轉

為高調.知道佢好享 受我插入去個時候,囡囡坐蓮高手.搖到我真是好爽我只好投降.係佢個西

度.
回復 澳門大哥大 #1 的帖子

哇 好似好真咁喔  快D去試試先

謝謝分享