[LB專區] 請問有無人見過呢條女?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問有無人見過呢條女?
佢係GIRL定係LADYBOY?
我想知佢係邊間做下次去試試
回復 大肥豬 #1 的帖子

我在泰國,純粹個人感覺,LB or TS。
好難估姐,肯定唔係Lb

Lady boy 名叫做Cindy
回復 L.L #4 的帖子

ching 勁

ching 勁
我對你的景仰如同滔滔江水連綿不絕又有如那黃河氾濫一發不可收拾 ~~~~
唉…如果我接受到,都好想嚟1q

點樣搵到佢?

好多年前係OB做,有棍嘅鵝,後呢做咗freelance,好受架仔同泡菜仔歡迎,但鬼佬食評就麻麻,仲話吊高嚟賣,
不過鬼佬通常高過ST2000LT4000都會話貴,唔識硬嘅鵝又會話唔值!
個BP上面有以前嘅V,依家唔知仲有冇用。
其它OB同Cockatoo大把好貨色,唔一定要揾佢囉!蛇美兩點後都有唔少收工靚鵝可食用!

LB , 高大型 ,條J都不小, 世界女,服務正常(我食時),7月尾又嚟過HK搵食
現在佢係bkk , 佢最近換左新V7 acc.
你係asok , nana , siam區時開V7 之類搜尋附近的人比較易搵到佢
回復 bbqjoe #3 的帖子

ching 有料到!小弟甘拜下風!
師兄們真熟路,陰敬,陰敬
barr 發表於 2017-8-22 15:47
LB , 高大型 ,條J都不小, 世界女,服務正常(我食時),7月尾又嚟過HK搵食
現在佢係bkk , 佢最近換左新V7 acc ...

岩岩問朋友拎左佢line,問左價泰珠$3500,3500係咪算貴?正常幾錢架?

我都想知呀,好靚

LB靚到咁,利害,最利害都係師兄你
我FB有詎,好似岩毕业嘅,LB就無知囖,不过对波十成系整嘅~
She looks like having big boobs and nice body
回復 barr #10 的帖子

神即是神,敬佩
回復 L.L. #4 的帖子

大大有如暗黑胡xx
arachnidan 發表於 2017-8-22 14:23
好多年前係OB做,有棍嘅鵝,後呢做咗freelance,好受架仔同泡菜仔歡迎,但鬼佬食評就麻麻,仲話吊高嚟賣,
...

師兄,可以的話幫我留意下有無呢位Lb嘅蹤影,小弟轉食Lb全因係比佢吸引注,才走上這條路.謝謝師兄.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 20:54