[初哥查詢] 師兄,香港今多囡,點解要上大陸消費?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

師兄,香港今多女,點解要上大陸消費?大陸又多假野,又多不安全。另外141的電話約女是真的嗎?
每個地方都有佢既特色野,所以要玩哂全世界。
簡單講,香港平靚正,安全,但我就吾知點搵幼幼,幼幼我只知大陸大把。
香港好多都係中女,好小存幼幼。
回復 peterchen99 #1 的帖子

家花不如野花香。
Really no need go and purchase sex in mainland, too dangerous and more expensive

絕對正確,大六幼幼,香港少刀無幼幼
你話大陸唔好去
咁你又問啲電話岩唔岩
問黎做乜

無錯, 我覺得係HK搵HG安全好多~!
想刺激便上内地!妾不如偷!偷也刺激啊!
各有各玩法吧

最大的分别
内地工作者是嫩閪多汁,完全人肉反應,
陀地工作者是老閪KY,  完全机器表情!

同錢多錢小,無關係!

级数係
妻不如妾,
妾不如妓。

内地妓是很享受地服務你,
本地妓是你自己享受地屌!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 22:36