[援交男友(PTBF)] 澳門輸曬錢,必須出來做

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

澳門輸左十幾萬,各位師兄,pm我你嘅v7,我冇4幣,冇計pm你地,油尖旺開房,有冇好人先幫我渡過難關?我一定感恩,元老們嘴下留情,我知你地一定有話講,真輸錢,邊位元老可以相約,可以盡早,為我出左個包膠?請pm。% }' t. A, z8 ?9 ~
ps. 30歲 168 120lb  slim 唔食煙
回復 新cc求助 #1 的帖子0 K9 p' |( M4 E% J. F" \2 M
8 a4 h% L0 Q0 [! n
点解冇人留言俾妳嘅?
回復 新cc求助 #1 的帖子$ e9 B& Q2 l% N8 s
# d$ a# q; T2 c) G
有乜plan 先?
咩價錢..有PLAN嗎
回復 新cc求助 #1 的帖子
9 _! C; C/ ]5 R8 d" f- n2 g. W4 w; s+ K! c- [
留言詳情。
條數跑完未 ?
30 仲 cc……8 {* x! z% v. a6 C
有冇價錢表呀?
- b9 G& c7 |+ ^7 K$ a& L9 P
你冇4幣、可以在此留V7!
' ^7 x" m7 W' E! A7 U  _& p1 ]6 T1 ~% o
你要人幫...但你好似冇乜誠意喎!
新cc求助 發表於 2017-8-22 15:32 : O: o! n' ?) ^4 ~% w* F, u7 h9 M5 K
澳門輸左十幾萬,各位師兄,pm我你嘅v7,我冇4幣,冇計pm你地,油尖旺開房,有冇好人先幫我渡過難關?我一 ...

) T. T. v5 J2 O% x8 h你係新會員、梗係冇4幣!但你d正身、分身有吖嘛!
無曬音訊,又過左大海。
mic888mic 發表於 2017-9-9 13:42 8 f; M  q6 Y$ j& D1 L/ m0 Z: L$ J6 N
無曬音訊,又過左大海。

3 X6 F* C) e$ t可能玩電話!
有冇價錢表/3圍?
+ V1 z; N4 Z8 G
潛了水,着左草?
又去大海,烂赌無得救。來自: iPhone客戶端
又比人玩
回復 Ggyum #17 的帖子( T  c3 P- I8 L+ c, B( K

" p  k$ ]; B( I" a1 Y已在澳門接客还錢。
dickkam 發表於 2017-9-11 18:17 0 U$ L9 A, z* G7 G, i' ?: h
回復 Ggyum #17 的帖子) f! E, ?% A$ M- [- s- G4 ^6 V

% i2 [# f5 \; X% k& _已在澳門接客还錢。

9 \& y& P* _6 x0 _可能係:比債主安排帶往馬交接客...
冇聯絡方法點搵呢?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:21