Beer~漫遊到底,服務做到足,投入到位~~~好爽

名稱: Beer
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A55322-尖沙咀-兼職女郎-Beer.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Beer服務好掂,吹得砌得又玩得~性感撩人熱情風騷~~
8 J/ \& P3 B) n/ R佢條事業線真係有料到,加埋一對長腿同蛇腰,身材曲線玲瓏浮凸,真係見到都令人想入非非,
, b8 f: v6 M8 W8 N2 U入到房大家先黎熱情擁抱,雪白波波勁有压迫感,壓住我好舒服,忍唔住例牌攬攬抽抽水,
' s, H2 C2 k! p; X仲係我耳邊細細聲話:「衰鬼!咪企係度啦!快D入去沖涼嘅!」! q  }& x1 u( J5 R
佢侍浴招呼殷勤仔細,波推夾腸技巧超好,真係舒服得黎又夠刺激,水中簫feel好鬼正,! u% u5 L/ x& I% r% ~6 @
上床慢慢嘆世界,佢主動波錫lin,漫遊到底,服務做到足,投入到位,奶袋袋啜蛋蛋,4 W& {6 S$ h  m
興奮到我呀呀係咁呻吟,環保吹奏,小柔嘴細細,但居然可以將長槍吞進曬,好鬼犀利!
; @$ J/ J4 P& |2 U4 g  S3 R有深喉有眼神,一吸一啜,一吐一含,刺激地吹到雪雪聲,吹功超級無敵,
4 R7 A9 N4 t; K6 z5 F" j9 D- D橫瀨直啜,撩到硬曬,吹到我碌野不斷膨脹,爽到暈!. ~- M' U9 B' q( K! X& k
吹咗好耐,細佬已經硬到頂唔住,叫佢即停,然後帶套到主菜,先黎女上男下,鮑魚又窄又濕,6 N! n8 f  Z: ]4 T, ~
騎術上乘,摸對軟熟波淫聲大聲,我幫手頂幾十野,反應唔錯,爽到佢淫聲大叫西水湧緊出黎,/ g) Z. g2 o% n4 z6 c- p  B: C) m
男上位置超好好拮,加速衝刺高潮迭起,換推車式,緊緻嘅感覺驅使我不斷加快抽送速度,
2 Q0 l3 J- T: d9 u4 ~( q: C8 W+ ~6 Y強而有力嘅衝刺,將Beer送到一個又一個極樂嘅頂峰,係佢淫蕩嘅叫聲中細佬死咁泄,好爽
   Big balls
熱情風騷

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 18:42