sandy又靚女個樣又夠淫長腿model身形~~絕對冇得挑剔~~!

名稱: sandy
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A59043-炮台山-兼職女郎-sandy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

sandy目清眉秀,樣貌標誌又有甜美笑容,我最愛呢类大波當然囡囡,又靚女個樣又夠淫長腿model身形,有美女之神美譽,身上有種狂野又熱情嘅氣色,見面非常有禮,笑容滿面,皮膚白浄,前戲玩得放,唔會悶場,除完衫後鴛鴦浴,見佢對波,當堂呆咗下,唔執輸揸一揸,雙乳好揸手,彈性十足,啜佢lin,感覺好性福,洗白白,邊沖邊body,挑逗效果好驚人,搞到小弟慾火难頂,再黎水中吹蕭,九深一淺,JJ爽到振,吹功超級了得!到床上,先車車,再舌尖漫遊,出埋冰火,乳交漆,毒龍,環保吹,口爆,顏射,樣樣嘢都做足喇,唔怕會偷懶,最值得一提嘅就係環保互吹,淫眼放電黎吹,將肉腸據為己有,九深一淺,吹到我全身打震,搞到我成身熱到火爐咁,正場佢先黎騎乘,主動搶韁,大M腿下下坐到底,加埋係你耳邊好嗲咁叫春,正到爆,表情七情上面,好投入索爆陀地妹婷婷 好high,令我屌得更加瘋狂,出出入入屌到啪啪聲,死忍之後暢快出精,爽爆,最难忘得一次大戰女女,大爽啦,必定翻食。總結,女女 服務絕對冇得挑剔,漫遊,出埋冰火,乳交漆,毒龍,環保吹,口爆,顏射,樣樣嘢都可以滿足到男士得需要,真係欲仙欲死爽到脚仔软!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Looks sweet, leggy and sexy

回復 八仙仔仔 #1 的帖子
3 p+ U1 n; M- O% j5 ^4 w- R! {# c; t; \5 }7 z7 y" g
睇到 j j 有 d 硬

樣貌標誌

回復 八仙仔仔 #1 的帖子3 H* S6 D" A0 i3 c  l/ n
' I6 U" _$ f2 d2 ~! ~& O0 D9 W
多謝師兄分享

回復 八仙仔仔 #1 的帖子1 R1 O8 T* _1 j( f7 B( r

7 o! a  k, R( R2 p好..........大波......好想一路插一路搓

nice sharing.

謝謝分享

正呀。聽日去試吓