[新聞時事] 成龍爆肌肉腐爛 英國急動5小時手術

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

邊個部位肌肉腐爛呢? 係咪吊得多呀? 連范冰冰呢d公廁都敢搞, 夠膽同d大陸佬共享資源, 搞到肌肉腐爛係咪衰呢?

63歲武打巨星成龍依然勇猛,樂拍動作戲,他今天在北京宣傳新片《英倫對決》,透露拍完《天將雄師》後肌肉腐爛,在拍《英》片時狀況更為嚴重,只好在英國動了5個小時手術,術後第2天,肚子綁個繃帶就繼續開工拍片,一個星期後,連武打戲都自己上,「醫生不讓(拍打戲),但還是打」。
成龍表示新片《英倫對決》絕大部分是實景拍攝,導演解釋棚內造不出倫敦及泰晤士河,為了在倫敦街頭拍炸巴士一幕,他們申請了4個月,但只能拍4個小時,由此他們提前2星期考察場地,只能拍一次就過。
咁環保做咩呀.... 抵呀
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kinsoncc #1 的帖子

為支持本站的質素提昇,請多向不同的會員評分(尤其是用心發表的會員),多謝合作!63歲公廁都敢搞,  全身肌肉腐爛都抵啦 !

成虫係英倫同洋妞對決後,下體肌肉腐爛,舊病返發,切咗未!

佢個腦一早就壞撚左啦,四肢發達的小丑,以前對住觀眾扮小丑,而家對住共匪。

英國做手術?
咁愛國,
做咩唔係大陸做?

F1D1S1 發表於 2017-8-24 10:21
英國做手術?
咁愛國,
做咩唔係大陸做?

大陸做? 可能怕冇命再愛國卦?  

抵撚死成虫,超级玩家而家先嚟報應

無賴階級專政 發表於 2017-8-24 07:39
佢個腦一早就壞撚左啦,四肢發達的小丑,以前對住觀眾扮小丑,而家對住共匪。

兩父子都抵死

吊,又係宣傳手法。。

kinsoncc 發表於 2017-8-24 10:33
大陸做? 可能怕冇命再愛國卦?

手術成功,但唔行得的話,終國送部會爆炸的輪椅比佢。咁至係一條龍服務。

bucchara 發表於 2017-8-24 20:29

坚狗C眼肉腐烂,系咪被插得多呀?  巨狗条巨鸠都敢搞, 够胆同car欠,哑佬共享巨大冲 ...

你成日去老廟搵大媽, 吊吊埋埋咁多公廁, 記得戴袋呀, 小心好似你偶像成龍咁生野生到肌肉腐爛呀!

kinsoncc 發表於 2017-8-24 20:58
你成日去老廟搵大媽, 吊吊埋埋咁多公廁, 記得戴袋呀, 小心好似你偶像成龍咁生野生到肌肉腐爛呀!

佢又鍾意比大媽ball夾腸仔,所以條J都腐爛

bucchara 發表於 2017-8-25 09:39
回復 kinsoncc #13 的帖子

我系141 美少女 常客

傳聞有個死老野周身生野又軟鞭, 齋摸吊唔到, 原來就係你呀!

bucchara 發表於 2017-8-25 14:19
回復 kinsoncc #16 的帖子

盲臣,

仲有其他特徵, 佢地話條死老野成日老吹自己去過美國多年, 又成日教佢地講英文golden handshake, 除左你真係諗唔到仲有邊個咁柒囉, 你係消費者, 佢地咁記得你係你光榮, 駛乜咁介意呢, 雖然佢地笑你齋摸吊唔出野, 人老左條野報廢係咁架啦, 但你有比錢咪得囉.

bucchara 發表於 2017-8-25 15:21
回復 kinsoncc #18 的帖子

果条老野梗系  涂杰, 条老野去左英国多年

美國就係美國, 英國就係英國, 你唔係柒到自己乃過美國鬼定英國鬼都未識分呀? 你齋摸吊唔出但有比錢就得啦, 咪咁介懷班大媽背後點唱你, 咁樣好易爆血管, 到時癱左連齋摸都唔得咯!