惠州k團1/9-2/9 五人開團

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

惠州新酒店場,預每人500-700,詳情有興趣pm
有與趣,可否PM我!!
me too can give wechat ?
有興趣PMPM!!!
Please pm to me
有星期PM下V7谢谢
Next week I will go to HK ang China, can I have your contact number? I wanted to joint your group. Thanks!
Next week I will go to HK ang China, can I have your contact number? I wanted to joint your group. Thanks!
惠州D质素得唔得?
回復 Lucio76 #1 的帖子

師兄請pm.......
用手機回應 laucw #10 的帖子

陌生人pm有限制,請師兄加好友先
用手機回應 fancyman #2 的帖子

用手機回應 dc86 #4 的帖子

用手機回應 SingRonnie #7 的帖子

回復 Lucio76 #1 的帖子

呢個forum對初級會員限制多多,sorry 各位師兄我pm唔到大家,;呢度又唔可以直接留v7, 無哂辦法,如有興趣先加好友再*pm*我,我回pm好似冇限制  如果都系唔得就等下次再聚 sorry
昨晚見惠州市国賓,件件韓仔都拖拖 女走,反而金色時代都冇甘出位。。。
又有新場开?
回復 alex008 #16 的帖子

有興趣請pm
有與趣,可否PM我!!
Pm左師兄,等回覆
就今晚。我去到,不過限制pm吾到。點樣可以聯絡到師兄

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 11:46