[中國內地] 《FS992》超靚正女神!! 索正美。白滑滑~瘦底長腿女朋友

名稱: FS992
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A59472-尖沙咀-美少女-FS992.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有F哥真係好, 完全了解我所好, 知我鐘意玩果D皮膚白滑瘦底大波仲要有服務果D類形,

一野就介紹比我,如是者, 到步上房, 入閘, 食女女
真係好白滑, 我抱住佢係咁摸, 真係唔想放手,
對波波又夠哂軟熟~純天然白淨大波, 再加上佢把靚聲夠哂甜,
真係引死人, 未除衫都扯到硬哂

侍浴時全程自動波,車, 水中簫, 啜lin,我勁享受.
之後打轉錫lin到玩雀.深深淺淺又打圈, 又奶代底錫旦旦..
~吹簫唔叫唔停 , 果D AV深喉出哂黎~ 真係想學尹光一句"你都咪話唔'近'!!!"  見再用對野同我玩夾腸仔.

時間無多, 上套 先來過女上揸波勁插, 一開始由大吸大呼到後來"唔唔聲", 轉狗仔係塊鏡前面大大力咁推, 佢又"arar聲",真係想錄底d聲 靚pat好推到我雀仔都想大叫一聲, 最後加快搞掂, 成套都係~~ 沖埋涼吹多陣水抽多下水, 揸下波波先走
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
回覆 讚好 不讚 使用道具

瘦底長腿

回復 天下太平囉 #1 的帖子

身材好,可以一試

身材好吸引

身材誘人