[囡囡推介] 新女混血兒Aga,靚過李嘉欣,係男人見到都想屌,值得翻啅

名稱: Aga
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A55467-荃灣-樓上骨-Aga.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預約好混血兒Aga準時去到,
樣子依然甜美高貴有氣質,笑容燦爛,
身材正到爆,有腰有羅,玲瓏浮凸,巨乳巨羅,迷人嘅曲線起伏有致,
全身都係充滿彈性又白滑嘅肉地,真係見到都令人想入非非,整體感覺靚過李嘉欣。
囡囡唔單止夠索兼好招呼,即刻對我起擒,三扒兩撥剝我光豬後,不斷挑逗我碌野,
一齊入浴室歎鴛鴦浴,望住囡囡豐滿嘅胴體,即時令我食指大動,
侍浴夠姣夠放,波推擦背樣樣,西毛磨碌野,淫眼放電黎電我,
細佬的確冇乜忍耐力,快快手上床享受,
好過陣間走火咁失禮,返到床上,囡囡副偈相當敏感,尤其啜佢兩粒提子,更會令佢High到失控,爽到佢飄飄欲仙淫聲都出曬還擊,
摩打脷由上而下錫暈全身,前奏投入又有激情,啜埋蛋蛋,搞到我好有feel,
帶袋橫瀨直吹,吹功超級無敵,深淺快慢,用勾魂大眼來電我,加深喉打轉,
吹到我碌野係佢喉嚨不斷膨脹,真係令我爽到震,
砌翻佢著上防彈衣激戰三百回合,我瘋狂抽送之下,
佢不斷發出迷人嘅呻吟聲,而緊緻嘅蜜洞,令我無耐便在洞中發射,爽到狂叫昇天。
97935AB8-E237-4FA3-80A9-92570D1C4C91-1059-000000D8C6F0577C_tmp.jpg
Lovely big balls
回覆 讚好 不讚 使用道具

thx for sharing

多謝分享

多謝師兄分享

thx for sharing

多謝師兄分享