[賽後報告] 胡志明 day 2

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一日去了1127之后,其实我念念不忘。因为自从东莞沦陷至今,想再有以前夜总会小费258的年代已经早就消失。东莞不再是以前的性福之城,现在的东莞特别是常平,对于老嫖黎讲,简直就系差天共地。而今次黎胡志明,简直令我想起以往辉煌的常平。果阵时在常平,一条友拖五条女上酒店淫天淫地,直情算系人生大乐事。
怀念归怀念,人终归要回到现实。加上人到中年,其实对呢味野,追求的是过程,不再是射精果几秒钟。
第二日起身,食完早餐就走去酒店附近的咖啡铺,饮杯越南黑咖啡,食支雪茄,然后滋滋然游下街。行行下经过间洗头铺,入边d女波大,好似几吸引。所以就入去洗个头,睇下有咩野搞作。全程训住洗头,再帮你做个面部清洁,采个耳。买单380000VND,再比条女小费200000VND,采耳师小费100000VND,其实都几贵,不过系事实几舒服。但系我全程冇咸湿条女,因为我训冷着左。😔
跟住下午午睡下,系酒店食支雪茄。又到夜晚食饭时间。结果食完饭去了另外一间KTV,好失望吖。d女可食用数量相当少,可能我比较拣择,所以我觉得好麻麻,求其稳左件大波矮妹坐下算数,而且d女成晚串房,一阵间又走出去,一阵间又走翻黎,好冇瘾。于是到左12点,我地就散场翻酒店,除左我,其他同行三个老友都有着落。
翻到酒店,我试左用wechat稳女,结果有几个应我,但系都唔肯视频。其实距地全部鸡头。最后终于有个肯既,开左视频,睇落还OK。于是就叫距系酒店楼下等我,我就落楼睇下咩野料。结果都系觉得唔靓女,于是我就叫条女走,翻上房准备训觉。
上到房微信又响。有条女add我。睇落都OK,重开视频同我倾,倾左几句就话要过来,即系出来捞既啦。我紧系叫距发相啦,结果有张xhole相,我谂距应该系TS,结果答我系。所以当晚都系食白果,就甘结束第二日的胡志明之旅。但系做为一个淫虫,又点会甘心。所以我决定,走既前一晚,一定要去多次1127或者薄纱。
持续更新
边个可以教我post相
回覆 讚好 不讚 使用道具

頭香,多謝報告!
等day3

估唔到越南竟有TS,好彩C兄经验丰富。请问TS是否在范老五,譲小弟提高警觉因9月中去胡志,明。

回復 eason_icde #1 的帖子

Thanks for your great report

師兄點解吾試下 TS?

btw 蒲沙係邊?

Thx for Ching detail report~

回復 jenny2222 #4 的帖子

我唔知道范老五系边度,不过你地开附近的人就要小心

回復 time4fun #6 的帖子

接受唔到,蒲沙系咩野黎

如果係住一區,最好唔好試wc 囡, 9成機會中伏, 真係要搵, 係5區/9區會好少少, 下次可以試下zalo 都有搵食囡

懷念常平年代

下次嚟再約!

師兄什麼是TS?好多地方附近的人都係信唔過!

好在CHING夠醒, 比著我隨時搵左個TS都唔知~ @@

thank you for detail share

多謝師兄精彩分享!

雞運很重要.(老地方見今晚拒絕摸奶)

回復 eason_icde #1 的帖子

good for sharing, i love ho chi minh

fantastic report but sad