Candy~~~~~淫蕩嘅叫聲令我無比興奮~~~AV服務~~~~!

名稱: Candy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A58414-尖沙咀-兼職女郎-Candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴晚寂寞難耐#唯有出去食快餐#開門見面日本空姐三上悠亞#極具空姐氣質#身材又正#大約有165cm高#皮膚白白滑滑#有腰有羅#雙腿直而修長#一身空姐職業裝連無底黑絲#曲線完美#呼之欲出嘅雪白大波引死人#入到房真係令我慾火高燒慶合合起來#佢熱情招呼#笑容淫淫地#好鬼風騷撩人#互相喧寒幾句#佢即時流露荒淫嘅本性#主動捉住我手去搓佢對大波#不停挑逗我碌野#男女都好似好興奮#我忍唔住剝曬佢光豬#拖佢去沖涼#佢侍浴招呼殷勤用心仔細#波推夾腸#技巧超好#幫我沖洗得一乾二淨#享受埋水中簫#佢吹簫好鬼舒服#直瀨橫啜#奶袋含旦#深喉放電吹#好過引#好能舒服刺激#爽到我差D爆漿#上床先享受佢幫我日式按摩#手勢正宗#力大而穴準#慢慢按摩埋全身#成個人都舒服曬#到歡樂時光#我按住佢瘋狂勁玩#狂搓對大波#有吸吮佢兩邊提子#手口並用#搗埋粒豆豆#爽到春潮泛濫低音淫叫#爬上黎按住我錫暈全身#前戲好夠投入#搞到我好有feel#撩到硬曬#佢見我有反應#仲不斷搶攻#食完旦#騎住我69式吹奏#男女都好似好興奮#大家瘋狂投入#刺激地吹到雪雪聲#爽到暈#細佬不斷膨脹#真係少D定力都要派彩#吹到咁上下#細佬已經硬到不能再硬#重要時刻上套俾佢騎上#超級無敵大淫娃#瘋狂上下un#鮑魚又窄又濕#夾住細佬好鬼正#我幫手大力向上頂#男女都好有feel#淫蕩嘅叫聲令我無比興奮#不斷變換姿勢#屌到佢高潮迭起西水長流#最後男上體位#插到大玩環保口爆ok#真係好爽#
多謝分享
Big and nice balls
nice service.
Many thanks for the sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:41