[曼谷] 一肚氣(抱歉長文)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說琴日早上剛到曼谷 休息左陣就去左試momo 女不多得4個選左nana 條女有d淫低選左1.5hr 沖完涼再1q再按下已經夠鐘 ok算不錯 之後夜晚一個人未試過落cowboy就去看下 入左b記上左2樓看d女無著衫對波fing下fing下都幾開心 原本沒打算帶女走 突然有條女坐埋來問我帶佢走lt 我見樣都幾好算不錯 條女要左杯野飲 但其他師兄說的lady drink/bar fine都沒收就走左 條女就話想去食野就同佢去 條女話有支威士忌係度就同佢飲 又叫野食一路飲仲開第二支洗左都3-4千 我見不對路就叫早d返酒店 入到酒店條女就叫我比左錢佢先 我跟手話先比一半 另一半早上比 佢不肯 算數就一次比晒 跟手就沖涼 係各自沖 之後就開始做愛做的事 但條女不夠10分鐘就話攰第朝先繼續 我心想9成奶野 訓到岩岩無耐前佢就起左身去廁所沖身原來佢m到 我見佢圍著訓覺條毛巾有血 佢臨走前我叫佢比返2千我 佢不肯 仲要係雪櫃開多支still water來飲 真係想講粗口鬧

第一次落b記無經驗跌錢 但b記d女係咪胃口比人養大晒?
師兄中伏,深表同情
不過多謝師兄分享經驗,大家可以提防來自: iPhone客戶端
回覆 讚好 不讚 使用道具

唉 cowboy 重有邊間選擇, 我依家去蛇仔多, cowboy 凈飲

回復 pboycpm #1 的帖子

買個經驗,冇所謂。

B記女得, 但只可睇或ST, LT 依家真係算把

我已經一年多不去 GOGOBAR 了 ,也儘量不找 LT。
原因? 嗯,師兄的文即為印證。

多謝師兄分享經驗,我就出發小心提防提防,

深表同情。
下次小心d。
我習慣完咗先至俾錢

通常先收錢,我只乎車費!然後講再見!

犯左幾項錯誤
1.只有特別伏既女或者師兄特別靚仔先會有主動拍客既情況(B記)
2.事前比錢
3.無溝通好

pboycpm 發表於 2017-8-30 07:44
話說琴日早上剛到曼谷 休息左陣就去左試momo 女不多得4個選左nana 條女有d淫低選左1.5hr 沖完涼再1q再按下 ...

如11樓ching所說,樓主只能想是花錢繳學費吧...
BKK cowboy的BACCARA,這間店不適合對泰國跟gogo bar玩法不熟的初哥
裡面女都是老油條, 精的很,主動來問LT的十個有九個都是會玩花招的
基本上gogo bar只要主動來示好要LT的,我是連drink都不會買的
個人經驗是這種主動送上門的,絕對沒好貨,都會玩花招(放飛機之類的)
還沒做就想要錢的,直接就叫她滾蛋了
同一集團Pattaya walking street的B記就比較不會(但也不是絕對,尤其是一樓)

再有下次就小心D啦

深表同情呀師兄!希望你旅程中可以食返啲好嘢補數!

回復 alan031162 #11 的帖子

這次受教了師兄

深表同情, 同買個教訓!!!!

原本B記系主場, 但之後越來越火紅後,
囡囡學壞了, 已經不值得去搵女,

表示同情,祝师兄下次好运连连。

深表同情x2
去disco 找好過

Maybe you should stay away from Baccara. Or try other bars under Rainbow Group.

Bar Girl are very did-honest these days compare to the past. They hit on "Soft Targets" like you. Alone, nice guy and agrees to order anything when the girl ask.

細佬的诀定好多時出事