[曼谷] 一肚氣(抱歉長文)

以為有好野原來騙案就咁發生
回覆 讚好 不讚 使用道具

學樓上師兄講.....真係睇或ST好了

其實我覺得現在GOGOBAR的文化都這樣子吧?

你一係唔好叫女坐....一坐通常就一係屈你好多杯...一係三句唔埋2句就叫你帶走...不帶走之後連同你講多句都

唔願意咁樣....比哂面口你睇,如果想選女還是去蛇美選吧...我覺得..雖然都是有機會選到機車囡囡

但起碼唔駛比囡係咁屈野飲先

睇來去Bkk玩要放棄Gogo Bar啦
師兄們愈來愈多唔開心既經歷!😥

深表同情加埋多謝Ching提醒,以後去要小心啊

除非玩過好玩, 否則根本唔應該LT

回復 pboycpm #1 的帖子

B gals are worse than ever now.  My experience and other Ching experience, LT always one shot and leave early while you are sleeping.  Never go B anymore...

Thx for sharing and report wish Ching all best next time

多謝分享,小弟快要出發了

深表同情,亦都多謝ching分享

pboycpm 發表於 2017-8-30 07:44
話說琴日早上剛到曼谷 休息左陣就去左試momo 女不多得4個選左nana 條女有d淫低選左1.5hr 沖完涼再1q再按下 ...

深表同情,但你違反了叫鷄第一原則: 錢一定是做完才付,无論女从哪叫或女說了什么,都是一樣。可事前大家锐清楚, 如她不願意,可自由離開,你自由地找 next one!

感覺上nana老實d

對於師兄的遭遇深表同情, 但近年bangkok 的gogo bar 真係好唔得由其soi cowbay啲服務態度, 比日韓玩寸晒, 不過話分兩頭, nana plaza 嗰邊冇咁衰, 祗限rainbow 5其他唔知, 不過講真如果師兄唔太靓仔, 唔太後生的話, 建議去其他地方開心好了, 無謂浪費時間同金錢重要一肚氣.

又一中伏B記報告,但其實近年啲gogobar都係伏嘅多,蛇美也如是!

CHing very bad luck. next time will be better.

比我朝早一定用佢個口來多一發先放佢走!

回復 fkfkfkfkjm #37 的帖子

GOOD POINT!!!!!!!
條女咁串爆佢菊仲爽!!!

深表同情

心感同情師兄呀 跌錢又冇啖好食

回復 pboycpm #1 的帖子

Bio 既B記我只會凈飲, 唔會st lt

alan031162 發表於 2017-8-30 10:31
犯左幾項錯誤
1.只有特別伏既女或者師兄特別靚仔先會有主動拍客既情況(B記)
2.事前比錢

師兄所言真是想去gogo bar的新手們該掌握的原則
不論B記或其他gogo bar,都該先做過功課再去
新手就是容易被當羊宰,尤其像B記裡面每個女女都老油條

Gogo bar我個人還是覺得要做點功課了解生態再去爲佳
相較泰浴、日式按摩,算是沒那麽簡單上手,又比較容易中伏

但原樓主的經驗倒是可以給其他新手做警惕:沒做功課就亂闖,是很容易中伏的