新場海泉灣養生館,又一新貨到,銷魂長腿小萱,絕對靚女,perfect service我比10個A

名稱: 海泉灣養生館
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A59941-鰂魚涌-水療SPA-海泉灣養生館.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

擒日到新場海泉灣養生館,呢度地方環境優美、乾淨企理、衛生又舒適,
呢條靚女小萱就係我要嘅性感女神,又後生又靚,靚過李冰冰,有氣質,又有高度,身材火辣辣,加42吋銷魂長腿,性感到爆,真係見到手都痕曬,
入到房間佢熱情風騷,好好笑容熱情招呼,有禮貌,真係令我慾火高燒慶合合起來,掛好衫叫我快D沖涼,自己好快沖洗完返出來,
爬上骨床,先享受小萱幫我日式按摩推油,佢服侍我趴低,採用一次性床單,一試就佢手勢正宗又夠專業,按完從頭爽到腳,骨技好掂,按得好舒服,又唔催鐘,慢慢按摩埋全身酸緊位置,
推油如是絕唔馬虎,手法了得,力度大而穴位準,服務做到足,爽到我疲勞盡消大聲叫好,大細佬都精神曬。
推鬆之後,到振奮快樂時刻;玉手不停挑逗我JJ,雙巧手由上而下,掃暈全身,搞到我好能興奮,at this moment,我立馬搶攻抽水,囡囡相當配合,招呼一流,姣味十足,雙眼傳情放電挑逗,個樣好鬼淫,千鈞一發之際,連僅有嘅存貨都派埋,真係好爽。
CF96037D-724F-4828-903E-068E3E746A80-8188-0000075BC009E7E4_tmp.jpg
DB98FA69-F698-4C51-A022-3B1DBAA72FC8-8188-0000075BC9A4C18C_tmp.jpg