sasa~~~~超有時代感,模特兒身材,36D大波波~~~

名稱: sasa
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A59856-銅鑼灣-兼職女郎-sasa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌清秀,斯斯文文,氣質高雅迷人,超有時代感,模特兒身材,大約有168cm高,雪白皮膚,穿緊身戰衣,有前有後,曲線完美,豐盈挺拔嘅竹筍pink波極具誘惑,入到房佢好好笑容熱情招呼,惹火嘅身材已經令我扯旗,忍唔住攬埋佢邊傾計邊抽水,竹筍pink波好有手感,波型又靚,挺拔又夠彈手,真係勁好好jar,jar到有火,佢興奮到立馬幫我除埋啲衫褲,叫我快啲沖洗,自己沖涼,入去降下啲慾火,好快沖洗完返出來,上床互相挑逗,雙雙攬緊有奶有錫,感覺好鬼纏綿銷魂,我不停用舌尖撩撥佢敏感點,上下其手,一手jar波一手撩西,有吸吮佢兩邊粉色提子,爽到佢呻吟震震淫水都濕曬,爬上來按住我由上至下一路瘋狂奶錫,個樣好姣,摩打脷錫暈全身,搞到我好有feel,大家瘋狂勁玩,前戲投入又有激情,feel好鬼正,男女都好似好興奮,撩到硬曬汰,啜到細佬度,有吞吐一番波仔,帶袋吹奏起交響樂,佢吹簫好鬼正,盡力張咀,深頂喉嚨,吹到我支野係佢喉嚨不斷膨脹,爽到暈!真係少啲定力都要派彩,吹咗好耐時間,細佬已經硬到頂唔住,拿拿叫停埋牙開波,鮮鮑窄窄,又短,男上位置真係超好好拮,我出盡全力,拮到佢瘋狂大叫,西水源源不斷湧緊出來,搞到我 射 與 不射 的 邊緣 ~ high 能到我丫and then 大玩花式,佢好好配合,屌到佢欲死欲生高潮迭起,最後抱住佢掛鼓,一路啜波一路插,勁!好快細佬又口吐白泡,連僅有嘅積蓄都俾曬佢。大家都爽到無法語言!
Great balls
回覆 讚好 不讚 使用道具

nice boobs.

回復 振明小王子 #1 的帖子1 H; i: t9 ^: V4 d
* C& T. A( z8 {% S! e/ S
多謝師兄分享

回復 振明小王子 #1 的帖子
% T% j/ A& f1 o" J- T, d- K0 m2 n
# ^) }  W8 @/ M. |火爆身材多水窄鮑。

多謝師兄分享