[正宗桑拿] 皇室假期俾人掃場

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

ffd發條片見警察拉左客和黑色衫技師
有冇師兄知乜情況 睇片似最近發生.
不過講真皇室假期真係正骨最邪  完全和邪骨一樣
試過泰式 中式 鬆腿 按腳 全部俾人撩機
其他冇試過 但香薰和推油一睇就知唔正經
溝過件採耳妹就暗示話都係同人打飛機
冇圖,又冇証明,吹水文章!!
用手機回應 fancyman #2 的帖子

吹你老闆 得9閒,有玩開都知琴晚俾警察拉大隊抄,咁串想睇片? 我就唔俾你睇
最近深圳羅湖一間(皇室假期)有大批公安現場捉人!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

尋晚2點幾係有檢查,話檢查飲酒果d多功能房間。d營銷就對得地講例行檢查啦,但技師都知道有人被拉
回復 llkk555 #1 的帖子

估唔到皇室假期淪落至此
消费水平怎么样?什么价格呢?
大老虎唔捉,走去拉蝦蟆!!!!
冇交保護費下場
這大場幾佰小費起機,太貴了!
我朋友係皇室假期常客, 佢微信佢相熟技師求証, 正實係假消息, 佢個技師重上緊班, 似乎有人做假!
真真假假,建议这里要打击虚假报告…
上面兩個係埋傻 第一你朋友的技師又冇俾人拉 當然仲番工
第二 有人已經幫我放youtube片出來 見到大隊警察
第三 我自己都是熟客 我問過d熟人話那天有警察來
但個個都話冇事,係例行檢查,俾拉走的客人係冇登記証件.得
冇當人第一日出來玩,擺明係老闆出聲唔俾d技師講.邊有冇登記証件就拉人
而且有睇片有黑衫技師都給人拉,唔通d女都冇証件.
最後 好心放料出來仲有d人講三講四,ok 以後唔洗放,祝某d師兄
係大陸玩千萬要小心d,否則第二時笑撚人.
回復 llkk555 #15 的帖子

咸濕假期打飞机太贵了
堅架,成隊人沖入去,隔離幾間無事,應該比人督

间间都有45度。。

谢谢師兄分享
多謝師兄分享@@

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 01:11