[援交男友(PTBF)] 徵男性玩3P 2男1女

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
22歲學生妹   三圍:48--165--34C
: I% j0 @: h8 m0 \: w1 o一個人住  高質2仟后索爆43乳波霸廿几歲性感超NICE超熱情  人靚聲甜  SLIM瘦底S身型仲要有43F級爆波同埋靚股  幼腰  瘦底巨波  足以令人噴血   呢件 真人電力十足   身形索爆  把聲極甜  後生妹  皮膚好滑  身材苗條卻挂住一對終極大奶唔墜手靚手波  服務好  絕無冷場   唔食真係對唔住自己細佬  听完之後淫心四起
) [" H8 A0 ~$ Q+ X. x( E+ u; m陪洗! Z' M3 ~, M2 Y' Z$ w: |
大車
) D( |3 ]2 s) y' }  D環保吹9 & B5 s* I; q9 Q$ J% d, |
可以共浴~熱貼~水中蕭~小按摩~奶泡~吸蛋~等全套服務7 K+ J- @; G) J( I8 ~% J8 v
歡迎搵我
3 W% a2 {5 a& D5 s加 WhatsApp :56002906; i6 V% [0 b2 r* w* F
備註141睇到
6 V6 a* V  @3 e. @5 b謝謝
回覆 讚好 不讚 使用道具

V7:Jingfish224105

second ✌🏻Wait for your reply
; j8 B8 e4 k! z2 nV7: Nsvt1431314

V7: deadheart17187 I0 V* x4 o8 @4 x7 B- o1 B" s6 M; x" R
wait your contact
: ^) Z5 t  @- S

有冇要求啊師兄??

Ray19810516  師兄我有興趣

香港人心態,排左隊先問價

條女唔錯~

V7:mannytkctkc647647
* G: a! ~0 X6 U$ O: o吾介意出錢出力
, o7 ^2 j) T5 ~; J9 {9 e可v7,傾謝謝你

how to play this? pls pm me for v7, i am interested

Wechat:chankamshun05, N* k" _9 Q  _3 ]+ w( b
有興趣
$ [/ u. ^; X# f  W$ H# }

老實講我唔信有咁正既女上黎搵人3P, 等睇報告

回復 pc10-1 #13 的帖子9 E# e$ c! d4 K( Z/ Y4 o

2 e( [3 v( R6 a/ h; d3 S已經出咗報告

有冇報告,我唔係太相信

回復 fancyamnesia #16 的帖子. Y1 e  ^. `  r1 b

' X) }1 I1 |$ n3 R9 O/ x- E3 a! n9 e係另一個3p  post

我見樓主有其他區交流傾下計,應該係真既
+ O/ l* e; e8 d0 b, k- h1 r不過唔知有冇幸選中🤣🤣🤣

回復 王子天書 #1 的帖子" {0 q4 Y( Q) H9 e' y3 \
  b: d4 M; k7 Y" k( C  I' F
有興趣有興趣有興趣有興趣有興趣有興趣有興趣有興趣有興趣有興趣有興趣