樓主: ccboycc

[芭提雅] PTY 已死

7000baht咁貴, 去gogo bar算
FUtonight 發表於 2017-9-5 14:16
我呢D窮人都食唔起

me too .. 食吾起  
回復 Paolo912 #6 的帖子

7000 係比你還價, 你唔還價咪7000 囉
回復 ccboycc #1 的帖子

我党得仲未死晒,世界在变,我地要慢慢適應
回復 jerrylkk #17 的帖子

PATTAYA我去過十幾次帶過一次女!以前D女好土味沒興趣帶!近年女質數好左,但去食過幾次檸檬後我都沒興趣去問!要溝都係不適合我!
ccboycc 發表於 2017-9-4 16:08
PTY 已冇以前光景..

star dice 已死 / hollywood 炒贵....

不止pty,bkk亦已沒有以前光景,遊客懂去的地方,
已經全部超貴,沒有了當年的平靚正
喊到7000 10000的 就是不想要做你生意
就不用勉強了
4000-5000還是有機會找到
就怕大家打壞行情了
回復 放鬆人生 #28 的帖子

师兄你讲的系ST定LT?
jiaxinzhou 發表於 2017-9-12 10:26
回復 放鬆人生 #28 的帖子

师兄你讲的系ST定LT?

Hollywood 多數都係指LT
平有平玩,貴有貴玩,未至"已死"咁誇張呀!

同Fd去過一次 [流程:比錢入場>請飲酒>講價>*最後要比晒錢先可以出街鐘]
D女未出門口就笑口駛駛乜七都話得到你比晒錢出門口開始態度直線下降!上到酒店已經西口西面各自沖涼~之前問既環吹、69、大車做既時侯乜七都唔得死魚一條!!目的係想你連做都無癮早D走人....想反抬想投訴?係人地頭想死咩?同香港遊客係尖沙咀水魚藥材鋪買野一樣~老屈
晒時間貴得來仲谷9氣
哈哈哈,go back bangkok
唉,我只可以話雞運好重要!
Hollywood 而家真係不去也罷,我17號去到,仔同女嘅比例係5:1,
女本身已經少左好多,仔又多到咁,僧多粥少,唔怪得d女串串貢咁啦,
好樣d嘅都西口西面,我連價都冇興趣問...
回來分享一下, hollywood  女女, 開價6000 st. 仲係死魚...我冇女運....

咁唔該樓主改改個主題吖!最多咪Hollywood巳死,點會PTY巳死咁誇張呀?
ccboycc 發表於 2017-10-19 17:24
回來分享一下, hollywood  女女, 開價6000 st. 仲係死魚...我冇女運....

6000都上?
俾 d 韓仔架仔內地人, 同埋 d 純情香港朋友玩到貴晒. 俾著我, 我就寧願去浴室玩, 明碼實價. 啱玩既咪溝通下, 接人地放工. Hollywood 只係適合飲下酒癲下算, 叫囡囡埋黎飲酒, 但唔帶走, 佢肯, 又有乜所謂? 俾咁貴, 跌左唔緊要, 跌得唔開心果下無謂. 要跌, 不如直接去浴室跌好過啦. 跌得安心又放心. 再唔係返黎香港先搵泰妹補飛

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:16