[新兵問路] 請問河内有成人用品店嗎?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問河内有成人用品店嗎?或者你們的保險套都是在便利店嗎還是提前準備帶去越南的?
保險套周街都有賣, 便利店都有, 河內好方便
都係岡本杜雷斯?吾會係距地local d套吧?
岡本杜雷斯都有....便利店就有了....超市也有...不用太擔心...
岡本杜蕾斯, 連0.02 SAGAMI都有
好奇問一下,岡本的 0.02 是否 size. 超細。我上次朋友代我在香港買,話得一個 size 但放入我細佬只套到一半,平時用開其它牌子都可套到底,最差在泰國買都套到 80%. 是否專做比D 日本仔用,所以超細?或系買錯左?

0.02應該系講緊個薄度... 冇理由套到一半架
你話size最多都係個直徑有大細, 冇理個套長度有差別架
會唔會買到假嘢啊
回復 aeroplaneking #7 的帖子

我朋友話系正野。一盒十個成 $18 美金。我系第一次試用,聽講係超薄,但我都未有機會體驗到有幾薄,結果用唔到比左人。
回復 aeroplaneking #2 的帖子

HCMC买套方便嘛?有无推荐既牌子?
回復 thumb141 #9 的帖子

方便啊, 睇CHING用慣乜牌子啦, 岡本周圍都有賣, 便利店, 超市, 藥房
回復 aeroplaneking #10 的帖子

D套大概几钱?
thumb141 發表於 2017-9-9 13:35
回復 aeroplaneking #10 的帖子

D套大概几钱?

冇研究啊, 此次去超市都係買一堆嘢... 唔會好貴啦
出得嚟玩唔差個少少
回復 aeroplaneking #1 的帖子

路過hcm circle k 貢獻一張
0.01
回復 aeroplaneking #13 的帖子

🙏!! 用过一次003,感觉好似同Durex无乜唔同,大家觉得001和003有无真是甘正?
回復 aeroplaneking #13 的帖子

多谢师兄分享
多谢师兄分享河内讯息

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 22:18