sasa~~~36D波又白又滑~~全無渣流灘,深喉水中蕭~So GOOD

名稱: sasa
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A59856-銅鑼灣-兼職女郎-sasa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無出動,打去搵sasa約好時間上去,到步開門,冇見一排,身材冇走樣,弗到漏奶,入房即刻除佢個BRA同底底,嘩…… 對36D波又白又滑,我一路渣佢對大波, 一路玩佢粒迷人提子,隻姣婆笑淫淫拖住我鳩入去沖涼, 邊用對波幫我做body, 一邊錫我全身,仲踎低含住我支野好落力咁吹, 全無渣流灘,深喉水中蕭, 令我下面已經硬過石頭, 個心仲好似比火燒咁,真係勁爽爽爽爽爽...抹乾身上床,全程自動波,好落力, 啜蛋蛋,超高級環保吹!3秒唔駛細佬即刻硬至頂點!佢望住我來啜,我又望住佢係咁吹,條脷打圈啜龜頭食蛋賴袋玩左超過5分鐘,仲要啜到索索聲果下真係好正!女上巨乳搖擺,眼神放電挑逗,樣帶淫蕩,有AV感覺,極品粉鮑夾住細佬好鬼正,我幫手大力頂,佢大聲叫,反應唔錯,好快有天然水湧出,不斷換姿勢,佢投入又配合,真係好砌得,簡直係個床上女戰神,大家屌到合體連連高潮中,最後男上位,我出盡全力拮到爆,爽到佢攬實我狂叫昇天!真係好過癮!
回復 八仙仔仔 #1 的帖子/ ^1 U/ ^( Z/ O2 B9 Z) c. h7 [
( M% T8 ]# r! [/ T# O
真係會精盡人未亡
回復 八仙仔仔 #1 的帖子
- y6 b1 F; {9 \( i
! z3 `3 u, q* s. p  d' A& j& m; J/ N多謝分享
多謝師兄分享
    Big balls
回復 八仙仔仔 #1 的帖子
. I; p2 q/ ^5 i! N) a$ i- ]; D
: f: J; y/ b$ X1 H* z/ {多謝師兄分享
多謝師兄分享﹗睇囡囡相真係唔錯﹗
回復 八仙仔仔 #1 的帖子3 P3 B3 H% q5 ^& ]. J" M
1 K0 c. G; ^( g$ T' B
床上女戰神。
正成咁  要做番一次先
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 02:53