東方水療越南之夜

簽到
名稱:東方水療
場所種類:桑拿
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有幾個月沒有過澳門桑拿,昨晚是風災後第一次過去,都是去東A,除了喜歡其熱鬧些外,因上次去那經理主動拿了我的V7,叫我下次去通知她,咁又去試下。
今次可以說是越南之旅,由侍浴,師傅工,大腿跟,貴妃浴,上房囡囡,甚至食物(生牛肉河)都是越南的,講番主菜囡囡,8點幾那次都有二三十個,主打國內和少數越南,沒有日韓,普通的加7百,模特兒加一千,選的那個除了外型是喜歡的類型外,加上有笑容,經驗覺得服務總不會太差,果然越南囡囡真的你想怎樣都不會說不,你可自由發揮又不會面黑,有時候她好像比你還享受。
總結一下今次行程:
套票2048
囡囡加700
加了一個大腿「跟」加二百多,原因是套票那個只可在大堂做,要做兩個才可入房,在大堂做感覺不好,便加了
擦背轉貴妃浴加一百多
共消費約3200
後來才知道如選第二個囡囡上房都只是加一千,以前是原價的,那麼下次去個人覺得買14xx的套票,雖然得一個師傅工,但做兩次都只是加1700,共3100,好像更化算兼性價比高多了,除非你很喜歡那些師傅工
>>在大堂做感覺不好
妹子喜歡暗室做 接些外快好吃肉
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享報告

回復 vv--vv #1 的帖子

多謝師兄報告,東A自從改收費制度後,我已經冇去,但聽師兄講似乎執兩相對幾抵。

ching有玩貴妃浴嗎

回復 danpdd #5 的帖子

有,套票擦背加$轉,但個人覺得麻麻地,在水池公開地方,玩得不夠放

回復 illusorybj #4 的帖子

現在都沒有一定要自己比囡囡,你話沒有帶在身都容許你走時才比

回復 vv--vv #7 的帖子

多謝師兄提點。

多謝師兄分享!
東A去過一次,消費唔平,感覺女女比較高竇

回復 三文魚sss #9 的帖子

服務應該有一定保證,因囡囡都怕客人投訴,價錢就同相同水準的比較就差不多那個價錢,但一段時間才去一次,二三千玩足一晚,又飲又食,成晩都好像被一班靚女包圍,玩遊戲時看見班靚女差不多全裸在你面前行catwalk,睇中才揀上房,玩到真係攰又有睡眠區睡一覺,瞓醒吃過早點才走,其實都值得的。
應該要贊下那些服務員,非常勤力,主動,一入休息室便問你要些甚麼。
但囡囡都有一些真的沒有笑容的,尤其是㨂囡侍浴和玩遊戲時,可能因為這些她們都沒有錢收,免費的都算啦,有時都要體諒下的囡囡。

多謝師兄分享報告

When in right place to enjoy Viet gal really some kind of happiness

第二Q加一千又抵喎...

回復 zamiang=] #13 的帖子

佢應該係加一千俾個場
囡囡另俾七百吧

依家去次東A 食基本餐都2700
加價加到癲
難怪我上次去 (六月)
7~10點都冇幾個客係廳度

回復 hkmon #14 的帖子

現場經理和囡囡都是這樣說,但想起又有可能,待我問一問先

如师兄所说,二三千玩足一晚,真的值得

好正,謝謝!

都是師兄心水清,要另外比700囡囡,它們這個收費方式又講的唔講的,只是說再上房都是比1000,真系有時細佬控制了大腦想不起那麼多,誤導了大家不好意思。

vv--vv 發表於 2017-9-10 17:16
都是師兄心水清,要另外比700囡囡,它們這個收費方式又講的唔講的,只是說再上房都是比1000,真系有時細佬控制了大腦想不起那麼多,誤導了大家不好意思。

sorry
回錯貼

多謝師兄報告!