[食家報告] BEST ANMA之與韓國佬大鬥法

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟初次在141 PO文,主要想將在BEST ANMA所經歷的一些好玩的經歷與各位CHING分享分享。
       話說是日週五,臨近週末唔使開工的心情特別舒暢,於是心郁郁想去慰勞下小弟。之前去的都是類似FISH哪類或者江南周邊的半套場,唔知道點解忽然想去BEST體驗下2Q(主要年紀有番甘上下,第二Q基本要較長時間,而韓國的ANMA僅有60分鐘,唔同國內的90分鐘,時間非常趕)。怕晚上多人,下午4點就同埋韓國友人一起從光華門出發前往,但係週五的交通的確比較擁塞,去到居然已經系五點了。
       落到負一層,前台兩位服務員告訴我地居然要等到六點先至有小姐上鐘,我心LUM POOR NEAR MALL囖!再溝通了一會兒,告訴我地可以分開上,一個人先去做免費SERVICE的正規按摩,一個上鐘;然後結束后兩個人換轉,就可以一齊離開啦。甘當然無問題啦!拿鑰匙沐浴更衣。接下來,估唔到人多會帶來一番與眾不同的歷程。
       洗完白白在休息室里開了罐咖啡飲料等安排,大約十分鐘后叫我上鐘。我上鐘之前其實已經有兩個韓國佬被叫走啦,我心LUM,MMM.....應該系等樓下搞完第一PART先至安排我落去吧。一位MAMI非常熱情的拖住我手仔,進入到傳說中的那條樓梯。一位穿著小禮服的囡囡已經在樓梯下恭候(仲要跟住音樂拍埋手仔歡迎),去到囡囡身邊,囡囡就主動車埋來,由於看過了唔少CHING之前的報告,所以對尼PART流程駕輕就熟,也就順理成章甘享受一番。咀玩一輪大家就手拖手落樓,見真下條女個樣,竟然有朴敏英的影子(當然系整容后的朴敏英啦,其實韓國ANMA場想穩未整過的囡囡真係唔容易),DAP的杯落。落到下面,囡囡招呼我到張酒吧凳甘樣的凳子做低,跟住就再車埋來,流程甘照顧我的LINLIN同埋弟弟。我也趁機環顧了四周,音樂好死吵,DISCO音樂又唔系好有夜場FEEL個種,得個吵字,面前有部電視機播緊四仔,頂!我都係睇下條女點招呼我細佬好過。話時話,口的一般,反而系打車輪個陣用手仲有FEEL。最煩其實系有個男職員唔知道點解響我面前走來走去,有幾分尷尬。跟住戲肉上場。撲街竟然五分鐘后有另外一個韓國佬入來,仲要坐在我身邊,條女又系一樣甘搞。心LUM,甘咪即係四仔裡面的亂交的場面?貌似幾變態甘喔!我又睇下兩條女,依然全程投入,就當身邊無其他人甘,我都覺得既來之則安之啦!一邊享受條女的服務同時,都不時及下旁邊個PAIR。及下及下居然有某種求勝心態,覺得一定要表現好過條韓國佬先得,為國人爭光啊嘛!所以我跟住將件浴袍完全攤開,相信對面條韓國佬及過來實會見到小弟碌棍!果不其然,條韓國佬居然將件浴袍LA高,唔通,碌棍唔夠我勁!心中一陣歡喜,更投入享受囡囡的服務了。話說旁邊條女穿著露肚裝,超超短褲,突顯腰部的曲線都幾好身材。過了大概五分鐘,隔離條女就拖著韓國佬撤退了,而我尼邊毫無收手的跡象,即係用心甘食住雪條!我LUM,好咯,走左怕且我就可以響度就地解決第一炮咯!點知道,兩分鐘后,條女叫我起身,拖我入房,入到房又見到頭先個PAIR!個男的企響床邊,個女的跪響度服務。我條女就拉我到梳妝台邊,叫我坐低,她又系跪住服務。透過梳妝台個塊鏡,我清楚甘見到另外個PAIR的一舉一動,我望住自己條女,再望望另外個PAIR,淫亂的場面可想而知。又過來三分鐘,只見另外個PAIR的韓妹自動訓落床,兩腳搭在韓國佬的雙肩,示意去馬!只見條韓國佬提槍上馬,就係一輪衝鋒!真係衝鋒,大大力個種!條女跟住配合地叫到拆天!難道系向我示威?咪睇我條野短,我搞野唔會差過你!見到此情此景,我覺得需要反擊了,同條女暗示我要入閘!條女見到我個樣,都即刻GET到,企起身趴響梳妝台度,掀起裙仔!頂!原來系巨臀,又夠白淨,頂癮囖!個屎忽扭下扭下及其挑逗,唔好講甘到,去馬!於是間房精彩囖,兩條女好似都要同條仔爭返啖氣甘,叫到拆曬天,淫叫聲此起彼落。本來女仔企住響度的后入式就容易高潮的,俾我再沖幾野,我條女好快就頂唔順。同時我又可以從梳妝台的進裡面見到條女的反應,又見到另外PAIR人搞成點,在那一刻我終於體會到亂交的精髓!如果唔系唔識條韓國佬,我會建議大家交換下partner玩玩!很快韓國佬敗下陣來,收拾戰場離開了,臨出房門的時候經過我這邊,我就刻意甘加快速度沖了一陣,用條女的呻吟聲向條韓國佬示威,果然他迅速的逃離了戰場!一場與韓國佬的大鬥法,完勝!之後我也迅速解決了戰鬥,條女也是嬌喘不斷,回氣后先至拉我入房。
       跟住的第二PART,本人覺得和FISH就大同小異了!無須在花言語贅述。不過同FISH比起來,FISH的洗浴還是比較細心,BEST只是走走形式而已,畢竟也就60分鐘,跟住的第二炮一般時間都較長(本人第二炮努力耕耘了近10分鐘,然後需要條女打了10分鐘的飛機先至出到),所以我認為只能在洗浴環節縮短流程了。
        落鐘后原路返回,經過第一PART的戰場,見到我同事正在享受,他見到我,一面驚恐的樣子,哈哈哈!
        最後講返我個PARTNER啦,先前講過個樣像朴敏英,年紀25-6左右吧,大約160高,鼻上面有粒痣,望落去系加分的!我問她係咪整容點上去的,她話唔系,天生的。又問我點解甘問,我話你地韓星好似韓佳人、金喜善同埋全智賢都係鼻上有粒痣的,難道唔系點上去的?她笑住回答,當然唔系啦!我系真架!至於有無整容?肯定有啦,韓國ANMA場所坐的女好多都整過的,因為她們堅信整完會更靚(即係底子好的都會去整),靚先至會有客。所以一般囡囡都係做一排,跟住有錢了整一個地方,再做,再整容,搞到自己覺得真係完美為止。響韓國,整容對於女仔來說系一種地位的象征,可以整容,證明你有錢,人地先至唔會睇唔起你。這就系韓國特有的社會風氣啦!
       總之這趟行程,算是有驚喜!各位CHING想體驗亂交的,來BEST無錯!喜歡泡泡浴服務的,去FISH啦!各有各特點!我條女話我知,晚上高峰時期,一間房起碼有4PAIR人一齊搞,真係夠曬亂!
       小弟第一次PO文,非喜莫噴,多多支持啊!
非常精彩!Fish我去過印象深刻,但看來下次要試試Best啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

犀利啊師兄

回復 Henry_zeng #1 的帖子

師兄好波, 為國增光, btw仲要多謝師兄嘅report

跟以往响中國2皇一后, 4男6女同房大混交 ..., 韓國呢啲真係無乜刺激.

感謝師兄分享

好精彩ching!

請問ADDRESS? 同埋HOW MUCH?

谢谢分享

好吸引啊....精彩

回復 Henry_zeng #1 的帖子

多谢师兄分享

非常精彩!

非常精彩