[新兵問路] 菲律賓定印尼好玩d ? ?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

菲律賓定印尼好玩d ? ?
菲律賓一定係英文溝通沒問題,其他沒優勢,遊客區吾平,吾係遊客區我吾會去冒險。
回復 141廣告部 #3 的帖子

咁邊度好玩 ? ?
回復 鬼畜輪姦 #1 的帖子

兩個地方都有得玩,觀感各人有不同,唯是各有各玩啦!
must be thailand better
呢兩個地方比較,印尼會好玩啲
有熟人帶的,那裡都有好玩的地方。不過我覺得以上2個地方都比較繁雜。要小心小心。
印尼未去過,菲律賓去過三次,幾好玩,下個月去完泰國會飛馬尼垃玩幾日,然後去AC先翻香港。
回復 dellwtko #9 的帖子

師兄,有很長的假期呀!

係呀,先去芭堤雅,之後曼谷,然後先去菲律賓,共十幾日,未試過咁玩法,呢度大把泰國包膠但冇乜菲律賓資訊,到時我出翻個馬尼拉/AC包膠啦。
dellwtko 發表於 2017-9-15 05:37
係呀,先去芭堤雅,之後曼谷,然後先去菲律賓,共十幾日,未試過咁玩法,呢度大把泰國包膠但冇乜菲律賓資訊,到時我出翻個馬尼拉/AC包膠啦。

嘩,食完泰妹,再嘆賓妹,玩得開心,人生一樂也!
kakak 發表於 2017-9-15 08:19
嘩,食完泰妹,再嘆賓妹,玩得開心,人生一樂也!

係呀!我極之期望嘅旅程,希望有雞運,到時出翻過精彩包膠!
师兄真会玩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 22:45