40E雪白巨乳,揼骨正,招呼得,日式Nuru Massage,正到爆燈

簽到
名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先預約左Rose Taylor profession nuru Spa,
準時去到佢溫柔鄉,囡囡樣貌順眼,風情萬種,好有女人味,有前有後,玲瓏浮凸,穿性感戰衣,上身呢對40E雪白巨乳極具誘惑,性感十足,真係見到手都痕曬,忍唔住攬埋佢邊傾計邊抽水,真係令我想停都停唔到,
皮膚白白滑滑,超值一試,邊抽水邊幫我除衫,掛好衫叫我先沖涼,自己沖洗完拿拿臨轉換場地到,上骨床先按摩,一開始先黎個開背,功架十足,
絕對係正宗手骨,逐個位逐個位慢慢按,夠力水得黎穴位又準,氣氛一流,邊按邊吹水,feel好舒服暢快,
按鬆後推油,手勢唔錯,推得好好,用力推呀推,好俾心機幫我推鬆全身,能量十足,成個人都舒服曬,忍唔住砌翻佢瘋狂勁玩,
水床上做專業日式Nuru Massage,仲可以將我支嘅長槍來個大包圍,令長槍由頂到底都感受到40E雪白巨乳嘅柔軟質感,加上囡囡細心磨擦套弄,小弟好快就興奮到接近爆發,一輪急攻猛撞,爽到我狂叫昇天,真係好過引。
回復 JianLu #1 的帖子

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Big balls

回復 JianLu #1 的帖子

Great shot, thx

正!多謝 Ching 分享~~