[曼谷] Bit Style Nuru 初體驗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇咗ilovejapangirl師兄介紹, 走去試下Bitstyle嘅新Nuru服務,樓下女客服一聽我話唔係架仔就黑面轉個英文餐牌指個2000B+BJ一小時套餐,見佢講多句都懶就費事再問,一於試吓,但比完錢先比睇囡,呢吓真係有嗰賭博成份!第一個走出呢黑黑地正中泰妹樣但幾甜又好笑容,再出多三個呢就麻麻地,係得四件(全部官網都冇相片嘅),都係簡第一個因為幾好笑容,應該冇得輸!
囡囡叫May,帶我上到二樓見間房乜都冇得張床墊,我就問浴缸同氣床都冇點Nuru?May話嗰啲要Full service先有! 個黑面女客服頭先又唔講清楚,當堂冇晒心機,問佢點沖涼,佢叫我除衫仲提醒我褸返條浴巾,就帶我去外面一處沖涼。沖涼房好細係啱啱夠轉身圓形趟門嗰種。 於是係咁以拿拿林沖完就出返去,再坐多陣阿May就返入呢,見我之前成頭汗,問我依家冷氣夠涼未?笑笑口叫我放心,冇氣床佢Nuru都冇問題,仲笑得好甜!心情立即好好多,於是就開始過程。
先係反轉身瞓喺度幫我按摩, 好細心咁由腳趾開始按摩到上身, 唔係好大力但係幾舒服, 按完就開始搽gel, 係搽好多好多gel! 跟住就開始波推, 又係又下身開始波推, 連屎忽那都用波推埋推得好細心!! 中周不時吹我耳仔同錫我耳仔吹到我心癢癢! 見佢雖然得吸手波但係都推得好舒服!
之後叫我返轉身, 我見之前用咗咁多時間問佢會唔會夠鐘完成唔到, 佢睇睇隻錶, 話仲有20分鐘 但叫我放心啦一定搞得掂! 就開始推前面, 又係又下面推翻上嚟, 推到細佬嗰陣幾乎畀佢推爆!! 好彩仲忍得住! 最後輪到吹奏嘅時間, 都係嗰幾下貨色冇乜好講,但阿May 全程用好野性嘅眼光望住我, 嗰種眼神交流真係殺死人! 跟住就好順利又好舒暢感係佢口中交咗貨! 再睇睇個時間原來已經過曬鐘! 由頭到尾都冇趕時間嘅感覺, 佢呢種服務態度真係抵讚!離開嘅時候仲見到個白白淨面圓圓幾可愛都好好笑容嘅, 應該都值得試下!

總結係:比起其它口爆場雖然貴幾百銖,囡囡可能冇七天堂咁可愛,但係有gel推係可以一試再試嘅!話時話,可能有按摩嘅關系, 走嘅時間身心都感到好舒暢!
我唔情楚又唔知道呢種Nuru係唔係正中, 但係玩得開心就得啦!!
多謝師兄第一手報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝報告,  玩得開心就好了

回復 arachnidan #1 的帖子

走嘅時身心舒暢,好嘢。

謝謝師兄分享!
我也經常會覺得純口爆稍有空虛感。
和小姐相處滿一小時的玩法心裡還是滿足感比較高的。

入門見面就俾黑面,有未見官就受三十大板的感覺,
俾錢重要睇面色,都係去返Mitu開心D🙃

多謝分享!唔明點解客服要黑面,佢識講日文?
不過女女服務好先係最重要,師兄心理質素好,抵你食到好嘢

回復 arachnidan #1 的帖子

thanks ching for bit style report!

多謝分享!身心舒暢報告

三文魚sss 發表於 2017-9-11 08:24
多謝分享!唔明點解客服要黑面,佢識講日文?
不過女女服務好先係最重要,師兄心理質素好,抵你食到好嘢

我還沒去,不確定狀況。
不過近來許多按摩店為了降低成本,紛紛取消專屬的櫃台人員,
改由小姐輪流值班來做接待。
也因此,如果小姐心情不好(例如可能上一個客人太惡劣)就可能
把情緒帶到工作中,進而影嚮客人的心情。
(許多店輪到值櫃台小姐也是可以點的,我特別愛點櫃姐,呵呵)

really wonder why counter give black face when Ching not a JP visitor

比錢先睇女, no good at all

比錢至有女睇,即走

Nuru冇話正唔正中,玩得開心就得!!

如果D女唔得,要走會唔會有回水問題呢

This can be alternative after having too much traditional services
Thanks for the sharing

又黑臉又要比錢先.....風險真係高 都係師兄心理素質好 多謝師兄分享!

May 試過,樣不錯態度也好

上個月太夜去到Bit Style收左鋪無緣一試......希望下次去到啦.....