Candy十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人

名稱: Candy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A58414-尖沙咀-兼職女郎-Candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

心目中都有件囡囡想搵,佢就係至可愛嘅Candy啦,女神百份百真相熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。之後當然要執番劑,佢慢慢錫完上下身後,繼續重點吹蕭,好好享受佢嘅蕭技,百份百真相小白兔吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。拿拿臨女上打樁,嫩鮑緊窄,盡情迎合騎乘,但佢竟然又羞澀,又帶有享受,係時候玩番轉男上疾速勁衝刺,吊到佢自然水不斷湧出,到最後都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!無幾耐就插到噴精,事後仲一齊沖涼,有講有笑,最後比埋家用加貼士就走人,臨走仲有goodbye kiss。唔屌唔知身體好,真正享受過性愛
技巧唔錯
Nice boobs
回復 八仙仔仔 #1 的帖子
9 t' [/ C8 u. Q
" S  G3 w  O2 W! x/ H$ C2 L9 t. ]感謝師兄分亨

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 05:59