樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] {突發報告} 神媽缺席!膽粗粗單拖試A場

其實上面我已寫了我的反思,經過了一日的思考,我已接受了俾小費的事。
始終,今次囡囡反應極佳,互搞果陣表現得好enjoy,直頭惦過神媽啲女,陀地靚妹中可以話係萬中無一。
所以,即使要加錢,我都唔排除會再次「精用」她的服務。

其實尖沙咀同樣情況我只試過四次,以我去得咁密計,其實一啲都唔多。其他的都是普通的渣波而已。

旺角我只玩四樓。就地場暫時仲未敢去,怕打怪獸。
回覆 讚好 不讚 使用道具

cyberkencyber 發表於 2017-9-14 00:22
其實上面我已寫了我的反思,經過了一日的思考,我已接受了俾小費的事。
始終,今次囡囡反應極佳,互搞果 ...

暫時就地場嚟講,真係冇乜好地方,所以而家主力去四樓

vv--vv 發表於 2017-9-13 23:10
回復 cyberkencyber #1 的帖子

請問A場即是那間,可以給些提示嗎

第一次寫此場時開了全名,上篇文章也有,師兄可以找找看。
(唔係故意隱暪,只是寫貴場、如果唔好玩好易被罵,還是避避嫌比較好)
兩個鐘預二千,飲酒多會再貴少少。我一般二千五樓下埋單,即每次玩兩個半小時左右。
茶舞超貴,早去又冇女,冇著數。所以唔好早過八點到場。
今次熟媽咪放假踩上去,開頭連大班都冇嚟招呼我,剩得個阿嬸,仲要我白等20分鐘。所以新客去難言中伏機率。
但最近呢一年暫時係以呢個場最穩定和好玩。
CHING 唔介意博一博可以試吓。總之衰咗唔好返嚟插我就得。

年幾前試過星期六夜晚去左旺角上海xx 聽朋友講平時都有陀地好玩 不過星期六旺角唔熟媽咪又要坐陀就真係窄

true 發表於 2017-9-14 00:52
年幾前試過星期六夜晚去左旺角上海xx 聽朋友講平時都有陀地好玩 不過星期六旺角唔熟媽咪又要坐陀就真係窄

如果閒日收工即刻飛地鐵去(飯都唔食),去到應該七點半左右,都仲係茶舞,有冇機會有運行?

回復 cyberkencyber #23 的帖子

多謝師兄,天使是也,這間作為第一間試玩合適嗎,還是找旺角佐敦那些合適

vv--vv 發表於 2017-9-14 01:02
回復 cyberkencyber #23 的帖子

多謝師兄,天使是也,這間作為第一間試玩合適嗎,還是找旺角佐敦那些合適

其實試邊區都係要博,都冇乜關係。
以我中坑計,老、冇吸引力(雖然啲靚中女都幾buy我),又少劈酒,老尖一定易玩啲。

相反係後生靚仔(我以前都係),又劈到酒講到笑(我以前都係),咁平玩佐敦旺角就有著數。

第一次去應該試邊度?我既答案係:你想試邊度就試邊度,毋須顧慮太多。

插入報告:
今晚原本要試玩版友介紹之會所,但過門而不能入,只好玩番自己間半會所。
但半會所招呼一向唔穩定。
女1,惦得但太cool,所以我只玩齋talk。
女2,美少女,第三次見,大家都對厭咗大家。即使繼續有波渣都嫌悶。
女3,中女,但幾靚吓。話唔俾惦,但我氹兩氹又俾我 好快又變成全程衫內任渣。
話唔俾錫咀又俾我偷吻得手。
成晚我不停氹佢,佢又冧又要扮矜持,其實都幾過癮。
但兩個半小時只有最後半小時好玩,而且又加了價,都係要成千一粒鐘。
嗯…,同樣價錢,都係去多啲A場,少啲嚟呢度咯。

今晚再同媽咪確認,依然係「生客免問」。因為生客一殺入嚟,熟客就會冇房(場細),而且個場會雜好多,所以只限熟客喎。

cyberkencyber 發表於 2017-9-14 00:55
如果閒日收工即刻飛地鐵去(飯都唔食),去到應該七點半左右,都仲係茶舞,有冇機會有運行?

果間比較特別,茶係好過晚,果度晚舞女主力做飲酒客,所以會係飲醉左睇唔清令到你費事彈既質素🤣

以前最正就係放下午一兩點上去,茶舞女一早返工,又真係有唔少後生陀地玩,性價比超高,可惜近年已經買少見少,亦不斷充斥北姑,以我超級熟客計,有時call大班刀已經冇女啱我坐,叫我唔好上

cyberkencyber 發表於 2017-9-14 01:43
插入報告:
今晚原本要試玩版友介紹之會所,但過門而不能入,只好玩番自己間半會所。
但半會所招呼一向唔穩 ...

咁我刀係玩返四樓算,玩三粒鐘刀係千幾,而不時刀有可抽可飲既陀地𡃁妹,尖沙咀真係未必啱我玩

艾沙后 發表於 2017-9-14 07:19
咁我刀係玩返四樓算,玩三粒鐘刀係千幾,而不時刀有可抽可飲既陀地𡃁妹,尖沙咀真係未必啱我玩

旺角價錢一定冇得輸。況且 CHING 應該仍屬我所講的後生靚仔輩,所以玩旺角一定著數過我。

然而,半會所並不代表整個尖沙咀,我係因為習慣上「唔鍾意玩死一個場」先間唔中玩佢。
我反而覺得A場才是老尖的典範和標準。

另外,收到某師兄新料,那間會所可以再試了。

當然,老尖好唔好完全因人而異,正如年輕時代我根本無必要入老尖,但而家,如果我唔去,基本上一定冇嘢玩。

艾沙后 發表於 2017-9-14 07:16
果間比較特別,茶係好過晚,果度晚舞女主力做飲酒客,所以會係飲醉左睇唔清令到你費事彈既質素🤣
...

原來如此。多謝師兄最新 update.

玩得開心,小數目冇所謂啦

回復 艾沙后 #29 的帖子

竟然係咁! 唔知星期六茶舞有冇景呢

true 發表於 2017-9-15 00:15
回復 艾沙后 #29 的帖子

竟然係咁! 唔知星期六茶舞有冇景呢

星期六不嬲刀係處女西😅

多謝師兄分享

回復 cyberkencyber #1 的帖子

thank you for your report

c兄係咪 toto呀? 如果只係high下波皮抽下水, 咁緊係唔比啦, 但我覺得出左火或者攪到反轉咁....點都要比tips既...

happyq88 發表於 2017-9-15 18:02
c兄係咪 toto呀? 如果只係high下波皮抽下水, 咁緊係唔比啦, 但我覺得出左火或者攪到反轉咁....點都要比tips既...

toto 冇玩好耐喇。呢間係A場,之前啲 POST 我已開過名。

回復 cyberkencyber #21 的帖子

其實就地場我覺得都幾好玩,可能因為冇去過老尖場見識過,所以覺得ok!
仲有好多陀地靚妹,不過靚o既就真係唔多。哈哈!
我就玩開陀北靚妹多,因為佢o地比較識氹人,氣氛都唔錯!

都唔使太怕打怪獸,大多數囡囡都坐喺大廳,
上到去可以留意吓先入房,囡囡入房前o係門口如果覺得頂唔順可以即彈!
但如果冇囡時候打怪獸機會仍然是有的…