[唱K-GF] 平民會所三

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先向各位Ching講聲唔好意思,因小弟近日工作太忙,小了偷跳,所以平民三遲遲未出,希望各位體諒!另外我要在此更正一下,我之前話女錢七舊兩個鐘,原來攪錯,應該八舊,我可能每次都飲得大大地所以冇嘜印像,希望各位更新一下,所以我之前平民一和平民二洗費係總數加多一舊,各位要留意了!
言歸正傳,今次又係閒日一班老友食完飯去,時間大約十點左右,去之電話call 大班,確認有房馬上飛的出發,今次去到坐咗間大房,裡面有厠所,感覺方便唔使下下出出入入,房間骨子,我們五個人連女都係坐咗半邊房,因為太大,房間仍然無底消,可能係香港要十幾人一齊老跳真係有難度,所以個埸都費事set 大房底消,這個是我自己估不過可能性好高!
今次去到仍然覺得人山人海,可能性價比高,所以每次上去都見好多人,所以大班話五,六最好唔好去,我絶對相信!入到房order完洒就馬上睇女,基本上入了三轉,每轉約十到十四五個,則係睇了三十多個,可能我地去得比較遲,所剩無幾,睇完只有我𢵧咗件,其他的等大班一件一件落枱帶過黎,最終五個老友都有坐女,開開心心玩了兩個鐘收隊,大致我覺得都ok,但跟第一,二次有點落差了.....

價格錢:今次都係飲啤酒,唔記得飲咗幾多,總之飲到夠皮,可能我地洒量差,不過兩個鐘內五男五女都飲無停,所以應該都叫咗三四打或以上,總數好似二千八百幾定二千九百幾,我都冇嘜印像,只知道比咗三千免找!除開五個人則每人洗費洒錢六百加女錢八百等於千四。

總結:
- 消費在尖東黎講性價比仍然偏高,如果三五知己搵地方落腳飲嘢坐女我仍然覺得這個埸係一個唔錯選擇!

- 硬件完勝佐敦旺角埸,可能埸仍然新所以感覺舒服!

- 女質素我見今次有明顯下降,我第一次去所見的是幾得和好得,第二次去是一般和幾得,今次去是扒加一般,我估計可能每批女質素參差,但今次去女質有點失望,無論如何,我覺得這個場既扒跟佐敦旺角都有一定距離,未致放發惡夢!另一方面,感覺這場女女比較有家教,大部分都配合猜和飲,有講有笑,可能大班人氣分會好D,但今次某些女女坐枱狂煲煙,這個我有點保留,雖然我都係煙民但我也比較介意坐嗰個係度狂煲,心態問題!

-雖然質素下滑,但我一定會再試多幾次,在我心態暫時都唔太伏,只係無咁驚喜,相比旺角埸已經好好多,希望佢唔好再差落去.....

-今次我會選擇性回覆給各位Ching 地部,希望你們玩得開心,順帶一提,消費方面如果單棍一定比我群抽來得貴一點,始終洒錢加一都係一個人,所以如果有師兄單棍去但消費比我提供貴三幾百我相信好正路,唔好試完話我吹水!我相信玩開都明白,另外我會盡力回pm但小第都係打工仔一名,只能蛇王下再能上來,不要見怪!

想試吓pm我 Thx
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

可否提供有關資訊,謝謝。

可以PM我地部嗎?thanks

回復 ck974973 #6 的帖子

已pm了,玩得開心!

由第一份報告已想知地部,Ben 師兄可否pm 話我知呢?我同班friend 都好期待🙏🏻🙏🏻🙏🏻

跪求ching pm.
小弟響HK去開佐敦, 同1年去1-2次馬交, 但佐敦真係去到唔想去, 性價比.........., 馬交高消唔可以經常去, 有時想同班FD飲下酒玩下, 但無女齋幾條棍又ON99.

THANK YOU VERY MUCH

回復 bbben #1 的帖子

Pm埋俾我吖,師兄

謝謝你

回復 Mamas99 #8 的帖子

已pm,玩得開心,去完出個包膠交流下

C兄我有興趣,請pm我
Thanks

師兄,我都想知,希望可以 PM 我,謝謝!

謝報告!

師兄請pm地址,謝!

想試吓呢!!!
麻煩pm我呀!!

Thank you!!

回復 bbben #1 的帖子

跪求師兄pm 🙏

希望師兄可以PM我