[指壓囡囡] 爆菊花討論

想問下依家邊到仲有女玩後門?
一路都想玩
回覆 讚好 不讚 使用道具

Not many young will allow

回復 羅生門 ##62 的帖子

金多港同金豐都有

我都想爆菊,但有無d唔太老的

回復 glue123 ##65 的帖子

而家開得後都四字頭喇!卅尾已經好稀有!
除非揾嗰D做一個月嘅泰妹141啦!但唔少係變性人!

要做到開後門或環保都是唔夠客才行此路,比人插後門唔易做

多謝師兄分享

近日天熱,閒時坐樹下乘涼睇女,又硬硬地。但今日正五味女已經冇乜,唯有回想火百合前後。
金港以前十一細細粒客家婆(差不多六、七年之前),三十鬆d細細粒但好好波不過籮就偏咗d,不過趴低由後面入視覺就無影響,一樣有啤梨蜜桃屎忽。
我唔大支,但佢細粒,小小菊花被撑到恆,所以硬係覺得有巨鵰突入嘅視覺刺激。佢又幾受得仲好似幾enjoy,enjoy做後嘅女絕無緊有,佢會主動反奀我又用手自摩,忍得到就轉式由佢坐低,呢招佢都唔自在,要慢慢校位至吞沒成碌,坐定之後長嘆一口氣,問佢做咩?佢呼,話插到對腳無力呀,跟住慢慢上下郁,但都唔可以比得上四仔d女優咁自在奔放。
不過坐落嚟做後面呢招真係箍得好緊。如果忍得住,就最後一招,口爆!
後期十一封後門,佢話傷咗!可惜。
不過佢毒龍及脷功仍然令我留連至佢無做。

當年東莞盛極一時,好多女身懷絕世。
曾有女女玩五味功架十足十係西片四仔玩DP咁犀利!
加鐘玩,佢坐又得,企又得,以菊花做圓心,插住由佢背我跟住轉身向住我傾偈都得。
玩菊門始終有顧忌,怕有屎or條女會失禁嗎?
佢係咁意噏下,話有人教開工前清潔及學放鬆。佢話冇失禁問題。咁多女拍四仔,雙棍都得,我估失禁同五味冇必然,但應該要調教,屋企嘅小朋友勿亂學呀。
曾試過金風有件唔搞衞生嘅女,幾乎次次都變朱古力棒,真係幾掃興。
呢d衛生同調教功夫應該要公開啦。其實屋企果件如果肯玩,男人都早d返屋企啦。
照我估,一般女唔肯,多數係怕出屎多過咩變態、唔正常、痛。正常女都係想自己最好一面比男方睇,但放屁、有屎痾唔出或者便秘都會令d女抗拒五味,怕見啡色!
上網睇點調教,發覺都係廢話,話慢慢用手指又温柔又潤滑又幾個星期,係冇講點清乾淨?
同自己果件玩?都係費事啦。本地玩唯有去樓上or金記。

....#11,做後面,但唔環保嗰個?..定#12..?

多谢分享

回復 cengiz ##1 的帖子

我有戴。
佢都唔環保。
絕唔贊成公器環保,太高風險。
要生尺五味應包條私家菜。

回復 celicat ##69 的帖子

呢個十一我做過,爆佢後門佢會用止痛ky,但都係頂唔順,只可插好短時間!

有冇師兄試過環保雙飛後門,可推介?😍🙏😍

回復 bigdickknight ##74 的帖子

師兄而家有咩心水推介?我只係做過金港20同86

bigdickknight 發表於 2018-6-12 16:55
回復 celicat ##69 的帖子

呢個十一我做過,爆佢後門佢會用止痛ky,但都係頂唔順,只可插好短時間!

好想知呢一位囡囡仲有冇做?

回復 chowchowpo ##76 的帖子

多港27同82同126都得,27同126服務好D

怡春太陽就揀客嚟做!

回復 雙飛中出 ##75 的帖子

有師兄試過86同82

回復 bigdickknight ##79 的帖子

請問師兄,現在金風還有那些是五味?

金豐好少聽到有女可中出後門,明環我就知至少5個