maggie~~~~~鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味~~AV式頂級環保吹

名稱: maggie
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A61032-尖沙咀-兼職女郎-maggie.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聞名不如見面,想食好嘢梗係要親自洗樓啦,今日專程去咗搵食,姣妹百分百真相小白兔,鵝蛋面型勁靚,對大波夠正,精靈而水汪汪嘅眼晴,加上好好笑容,薄薄誘惑紅唇,梗係入閘啦!實話實說,百分百真相maggie對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,之後一齊手施手去沖涼房,佢幫我洗鳩磨棍,慢慢幫我洗埋細佬,又同我波推,推推下;細佬就硬起頭來,佢唔止吹水得,吹水蕭仲得,見佢好似食雪條咁前後吹,啜到雪雪聲,真係好撚淫賤,吹到我飄飄然,好狂忍得住,到床上攬實佢邊打車輪邊撩西,hold住對大波,對奶緊貼我隻大脾來掃,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,叫停立即幫我帶套,跟手就女上,動作性感引人,西肥水多,當場迷到我神魂顛倒,之後男上直插西洞深處,九淺一深,打樁式深插,插到百分百真相小白兔鮑魚出水,加上百分百真相小白兔越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,最後來個推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住百分百真相小白兔食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。囡囡無論吹功同反應都一流,已經列入番食名單。
百分百支持。
   Big balls
Very good report thank you
very good...thx for sharing
痴女型囡囡.........正

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:23