想離婚

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

但感覺好無助
* l, i. A' Y& K$ O: g好多野唔知點. x5 h7 Z+ U. A( N; ~& N: R
要埋阿仔更加多野要諗中
" E: d7 |7 u2 j2 E4 u2 z6 \2 V
系囉!入泥搵668傾訴吓就M啦!
, @; E% A: z  n! k1 F响風區出帖hoifu會記錄低再出什麼風區經典對話就5巧啦!
回覆 讚好 不讚 使用道具

小紀 發表於 2017-9-15 00:43 , [8 F6 `% d' d* p8 Y
但感覺好無助/ Z/ X/ x. C7 }9 _2 L6 l1 v. X
好多野唔知點# ]  j) J- D6 |1 C- b
要埋阿仔更加多野要諗中
- K; h$ [2 g# w4 ~
寧教淫打
; ~/ M! U' C& P: _& E9 C. o/ b莫教淫分🎎
7 V2 g* s3 }2 c: k% ^* m4 y0 e最後刀要字己做決定!

小紀 發表於 2017-9-15 00:43 4 N1 F3 p* I, s9 f7 V) a7 X) ^! d
但感覺好無助
& o1 {' O5 Y( u4 H" D6 s好多野唔知點  [' C3 a! y" K5 F' v" O7 X
要埋阿仔更加多野要諗中

+ h( S; H( r8 u: o* c. ]- d) e( [+ g: W! T: ?9 @1 t
我都唔知幫唔幫到樓主9 l5 \4 v$ S, @% a) C
睇吓個問題喺邊度?
! j; D/ t% J9 z( X6 G2 [! |! S有得mount就mount啦
/ ^) s8 R9 ^" c' x! [4 N如果無搞錯,樓主應該由未結婚己經係4台會員,相信4台一定有好多老友可以傾訴...& A6 ]4 c6 l6 `! z' |+ v

可以返教會,  搵人傾下

有咩事講出黎

小紀 發表於 2017-9-15 00:43 $ Z, G& u. a! [- j; }4 g1 h7 k$ G
但感覺好無助4 M- ^  J/ Z" Q
好多野唔知點0 a! {/ X$ n1 ^$ H
要埋阿仔更加多野要諗中

# w& E% v" A# S3 c小纪,吾知有什麼可以帮到,開導你呢。我已是離過兩次婚的人。

妳早就應該離婚,拖落去妳年紀愈大愈無好處

夫妻床頭打交床尾和 靜心諗吓嗰中問題所在 請三思 !

Think twice pls, there bumps in every relationship.  No matter who you with, you still need to work things out.

回復 小紀 #1 的帖子
6 A9 y+ i2 X/ B5 L) ^/ _9 d
) n9 }! ~( q6 V4 F離婚真係好煩

小紀 發表於 2017-9-15 00:43 4 e. `4 [/ a  g, q. }# i& Y1 L1 f. z
但感覺好無助$ _* @) g, Q& ^# U- ?
好多野唔知點
7 `3 E' d, p  e4 L7 D' K+ b要埋阿仔更加多野要諗中

8 r( j3 ^! j( a% ^5 I+ i2 s坐言起行最實際、記得要攞足善養費!

小紀 發表於 2017-9-15 00:43
5 z- b9 W+ p$ w) T2 l: S6 G但感覺好無助. ^; O0 ~' x& G: H7 N6 _
好多野唔知點
) L) q" b2 @7 R1 d: }要埋阿仔更加多野要諗中
6 {, a2 t6 O$ S; v4 c1 z
條友仔由始到終都冇真係愛過你!你祇係佢洩慾工具而矣!

回復 小紀 #1 的帖子
' n/ H% ~& U0 e$ s. o; B  B1 H# N& j1 ]: D  o* J) L
http://141hongkong.com/thread-1862599-1-1.html8 P) N2 ]" {6 ^1 R' c5 Z

/ T8 z, e9 W5 n. `7 x$ C6 ]* QGood Luck!!!

MANHER 發表於 2017-9-17 00:42
- z* A* }% @7 r小纪,吾知有什麼可以帮到,開導你呢。我已是離過兩次婚的人。

4 o! K' {- V6 W4 Q離過兩次?請問男定女?過程難嗎?

prman 發表於 2017-10-1 00:58
  t6 I% p& s$ k* M5 A& E) s6 ]2 j離過兩次?請問男定女?過程難嗎?

) T4 e% A: \  j& b1 L我都想問

prman 發表於 2017-10-1 00:58
$ E6 ]; x- N; @" D5 q離過兩次?請問男定女?過程難嗎?
' j) P4 w! ?" U2 F6 S8 L
男的。過程好容易,簽個字,就可以淨身了

/ \% C( N# ^5 `& X8 j% }  a( X
你想問咩呢

小紀 發表於 2017-9-15 00:43
. f: F2 r2 R6 B: u! w( F# v但感覺好無助( ^5 ?/ u0 D, H6 u( A
好多野唔知點
" W8 V1 }) c2 N% C要埋阿仔更加多野要諗中

_# ~4 B& j5 a" \+ I撫養權,如果你想要,九成判比你的。。

MANHER 發表於 2017-10-5 17:44
% v1 c! \, N6 K$ n$ s撫養權,如果你想要,九成判比你的。。

$ e9 Z3 Q( Y% U/ D  }* y" f' g我得一個人,要返工