[賽後報告] 菲菲百分百真相分享靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手

簽到
名稱: 菲菲百分百真相
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A60341-深水埗-一樓一-菲菲百分百真相.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出來玩咁耐,都未試過有囡囡可以令我有沉船感覺,見深水埗區有好多囡,咁啱去開嗰頭,就比我遇到菲菲百分百真相,真係有D沉船感覺,遇上靚女菲菲百分百真相,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,菲菲百分百真相沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。乾身上床,菲菲百分百真相由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!喺床上慢慢嘆,菲菲百分百真相熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全身,爽撚死,AV式環保吹,唔係博命吹,係吹吹下先加快節奏, 而且有深喉,有眼神交流,用舌尖係龜頭打轉,正撚到爆精,細佬硬撚晒,即換六九互舐,啜到佢隻鮑魚濕晒水,點起晒大家嘅慾火,忍唔住即時披甲上陣,女女主動騎上來,騎乘時速度一流,快上快落,騎功了得,騎至佢波濤起伏,繼而男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,菲菲百分百真相表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,最後來個一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,菲菲百分百真相亦反應強烈,係咁反屌我,瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆囡囡。菲菲百分百真相嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。
回復 wusapp #1 的帖子

好吸引, 多謝分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

Body figure looks so nice

多謝師兄分享

多謝師兄分享

wusapp 發表於 2017-9-15 02:24
出來玩咁耐,都未試過有囡囡可以令我有沉船感覺,見深水埗區有好多囡,咁啱去開嗰頭,就比我遇到菲菲百分百 ...

身材好吸引

回復 wusapp #1 的帖子

身材誘人

多謝師兄分享