kan~~邊騎邊啜奶,碧波盪漾,好有AV感覺~~~!!

名稱: kan
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A60683-尖沙咀-兼職女郎-kan.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一開門;kan丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。上到床,回氣時like問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,kan就騎住我全身漫遊,從耳到頸,奶啜乳頭,三角位洗袋底,吞吐波子,環保吹奏,深喉,錫鳩頭時果副深情既眼神,勁有女友感覺一開始女上時個樣好淫好姣,騎術高級,邊騎邊啜奶,碧波盪漾,好有AV感覺,繼而男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,kan表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,最後轉抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,kan咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。
Great balls
回復 小方丈大師 #1 的帖子: T  x& ~* i9 ^9 a, D' z

% z$ Q5 n8 V" {- u  _) {: u- [$ }attractive, thanks
好大波,多謝師兄分享
碧波盪漾
好吸引!
Very good report thank you

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 12:29