高級私人會所Angel Spa,長腿巨乳陀地Jennifer,絕對青春靚女,就係我嘅女神,下次一定再黎過! 

簽到
名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-AngelSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

F411948D-C875-44A9-820E-480DB018683F-3394-000001ADA278BD87_tmp.jpg
老尖Angel Spa又一新貨到,advance booking……準時去到,一D都唔似風月場所,似高級私人會所,
新女Jennifer係個難得嘅陀地靚妹,年齡20歲頭,有氣質,有時代感,青春無敵,星味十足,最重要就係副架生真係冇得彈,around 165cm height ,身材好正,上圍結實彈手,有腰有羅,玲瓏浮凸,穿緊身戰衣,呼之欲出嘅白滑巨乳性感到爆,一雙美腿又長又靚,而且態度和藹可親,善解人意,Jennifer就話:「我地玩吓水先啦!」
然後就拉咗我去沖涼,佢侍浴殷勤用心仔細,波推擦背慢慢洗,用彈力十足嘅上圍配合梘液細心咁幫我洗擦,跟手浸埋Spa,水中簫感覺好到爆棚,幫我沖洗得一乾二淨。

服侍我趴上床,先黎幫我韓式按摩,邊按邊傾計,好有氣氛,慢慢按摩埋全身,做到力夠穴位準,
推油都一樣咁正,手勢絕對溫柔,邊玩邊推,真係好掂,舒服得黎又夠刺激,推到全身都輕鬆曬,
漫遊服務做到足,過程極之主動,啜暈全身,陀地夠姣夠放,好激情,奶春袋啜波仔,吹奏起交響樂,環保份子,橫瀨直啜,落力吹到雪雪聲,爽到暈!
望住副惹火身材,顯得更加性感撩人,少D定力都會走火,吹到咁上下,爽到我拿拿聲叫停,

帶套女上大波搖擺,個西仔窄窄多水,眼神放電挑逗,有AV感覺,極品粉B夾住細佬好鬼正,已經春潮氾濫,
不斷換花式,屌到佢欲死欲仙高潮迭起,最後抱住佢掛鼓,一路啜波一路插,係我強而有力嘅衝擊下,啪啪聲派彩,真係好爽!
巨乳好吸引
師兄加油! support!!!

多謝師兄分享
回復 LTESS #1 的帖子

wonderful !! thank you
正多謝師兄分享

謝謝師兄報告
very nice figure thanks for sharing
回復 LTESS #1 的帖子

謝謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 13:37