[精兵召集] 9/29 - 10/7曼谷 pimp 或 Monte Carlo 組團

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

誠徵團友落pimp / Monte Carlo 玩,尼邊有2-3支公。我地仲會去RCA等等埸。

如果單人想join,我們會玩之前會要求大家一起先付酒錢。
Ching I will be in bkk, October7 to 12,
7號晚你想join? Please pm.
I feel interesting and I am in Bangkok on 7 October. Please contact me
唔知去the Pimp酒水預算消費每人大約多少?
回復 tckyvr #5 的帖子

with girl, 7000baht per person.
gd pm support
Final bump, got 2 師兄
請問師兄7號Pimp成團嗎?
已去Monte carlo, 星期三四可能去pimp
真可惜無得去見識下,我7號先到BKK...
謝謝師兄回覆
剛見隔離軒轅師兄個post話 10/5  佛節 無酒賣,師兄注意啊
請問。。兩間消費。。邊間較高?thxthx

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:32