女髮型師 ~ 變出<理想>髮型 紫荊 Cherry

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日難得老虎一家外遊,可以假期一支公,先去尖咀剪個髮,少有輪正個女髮型師,外形身材都係頂級,可惜唔似以前大陸既理髮咁,一邊剪我一邊望住佢,女髮型師拎住把較剪特別有型 ,搞店之後沿住金巴利道行落去,又到左熟悉既地方,諗住個髮型師,就衝上去,點知一開門我情不自禁就講,咦,你係到既?原來日有所思 夜有所夢係真既,我見到既唔係髮型師,不過相頭身材都極之相似,一於入去再續未了緣

女女好靚,有一種無法形容既魅力,長曲髮及肩,肌膚好白,見到好有衝動,但我先忍住,我聽從髮型師既吩附,洗好身之後就瞓低,開始既時候她問我想點剪,唔係,係邊到比較攰,之後她開始工作啦,雖然一邊談笑風生,一邊按摩,但位置及力度卻掌控得剛剛好,這種從容淡定唔係個個有

快樂既時候過得特別快,大規模位置都已經按啦,係時候要修飾中間既位置,先夾起兩邊髮尾,慢慢咁幫我摸下中間既毛,睇下邊個位置需要修飾,捽左一陣終於比她找到一個位置特別長同粗厚,於是她就主力修飾這裡,但無論她如何處理仍然是這麼長,她仲話我髮質好硬,我按奈不住著她轉身到前面繼續,她輕輕埃在我身上,我竟然會情不自禁 噗通噗通咁跳,有小小緊張,但看見她好專注咁幫我一夾一收再一放,每一下都極為細緻,不多也不小,可能這就是火喉吧,我倆一直維持住這種姿勢,我享受著髮型師的女兒香,看著她的投入修飾,我倆都相互配合,最後這一下將全部煩惱絲一剪,我倆都輕呼一口氣,沖水之後抹乾,再幫我整理一下衣著,成個人輕鬆左,重新出發

P.S 曾經有人講過,當專注,投入,認真做一件事既時候就係成功,我不需要按得好叻但過份賣弄既師傅,都不需要一邊剪髮一邊推介其他產品既師傅,我只需要專注認真投入的你

感謝你 Cherry為我剪出 <理想>髮型

回帖獎勵 +50 元錢

要去剪下頭髮先得

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +50 元錢

好有心思,文筆好有意境

回帖獎勵 +50 元錢

今日就要去啦

回帖獎勵 +50 元錢

正,我今日又要去

回帖獎勵 +50 元錢

Cherry好吸引,流哂鼻血啦

回帖獎勵 +50 元錢

真係好誘人

回帖獎勵 +50 元錢

咁正,唔試對唔住自己

回帖獎勵 +50 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

原來Cherry係咁索架

回帖獎勵 +50 元錢

靚到一個點,正

回帖獎勵 +50 元錢

好似幾靚囡喎

回帖獎勵 +50 元錢

very nice figure thanks for sharing

回帖獎勵 +50 元錢

好索,睇到都址

回帖獎勵 +50 元錢

真係好靚

回帖獎勵 +50 元錢

回復 高佬偉只此一家 #1 的帖子

身材好吸引

回帖獎勵 +50 元錢

髮型就咁睇幾靚

回帖獎勵 +50 元錢

最靚既髮型師

回帖獎勵 +50 元錢