[德、意、法] 德國科隆 FKK 詳細報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

FKK 真係好撚正!上星期試完一出來,心裡衹有一句,點解香港冇 FKK 😈多謝嗰個諗 FKK 出來的人,我肯肯定佢都係終極玩家,或者富二代玩 party time 嗰 d……佢設計得出 FKK 呢個玩法係完全明白男人出來偷食的所有心理

其實去之前已經決定玩完好醜都要寫份包膠同大家分享,依家更加要圖文並茂教大家去玩啦!有圖有真相,因為內部仍然守衛森嚴,無乜內部相,但都想分享一下一條友去郊區尋芳嗰種感覺,而且我夠膽講呢個 forum 應該我最多圖最清晰!

話說當日早左行完展覽,見 4:50pm only, 於是試下 search 有冇平 d 方法去 Samya, 唔駛用 HKD 250 一程的士咁貴 ( 來回 5 舊 ) ……居然比我 search 到坐 City Train, HKD 25 only ( Euro 2.80 ) 然後行 10 分鐘左右。多謝個台灣 C 兄介紹,我就係坐呢條 16 號線地下鐵 ( U ) 直達 Samya 所處的郊區. 可 Dom 或 Appellhofplatz 站上車 ( 我 Appellhofplatz 上 )
javascript:;
向 NeuMarket 方向坐到 Michael 站
開 google 跟住行,見到間好似 Arsenal 主場咁既啤酒廠就差唔多到
去到大概 5:45pm,車程+脚程 1 小時左右,ok wor
有條友掃地呢度就係大門,大門後面就係我形容既世外桃源。入詳細正題之前,簡單形容呢個地方就好似一個富二代比 $ 請哂 d model 級美女去佢屋企,然後大宴親朋來玩,令人用非常合理的價錢度過一晚富二代享受的生活。
以下係基本形容……
1) 入到去係 counter, 呢度放低 Euro 50 然後佢會比毛巾,浴袍,拖鞋,Locker Key 你

2) 跟住落 Basement 嗰層沖涼換浴袍……記得唔好著底褲 ( 緊記 ) 換好浴袍,拿出銀包或 $ 鎖好 Locker, 上番 counter 嗰層,入世外桃源之前有個小房間,有個 Locker area 揾番相同的 Locker no. 鎖 $ 入去,之後要比 $ 女女就係呢度拿. 條鎖匙跟住條頸繩,好似李慧詩掛奬牌咁掛喺條頸就 ok.
changing room 無特別

3) 進入世外桃源,有三個 main area ( Samya FKK 算細,網上話其他 FKK 有 d 好大 ) : 酒吧區 ( free drink ) Buffet + 吸煙區 ( 戶外 ) 女區 ( 好似 disco 咁 )

4) 搞掂已經 6:15pm 當然去酒吧拿杯德國啤酒出去 Buffet 區醫左肚先,HKD 500 有 Buffet 食 + 無限女 ( 其實唔止 ) 我覺得簡直係超值!

食緊 buffet 都有昅,因為其實 d 女返工都可以在 buffet 區用餐。唯一分別在 disco 女區佢地衹著底褲 ( 目測 90% T back ), buffet 區會著番浴袍,但已經大飽眼福。食完 buffet 通常 d 人出吸煙區食煙,如果食煙既其實都有著數,因為可以同 d 女先溝通下……我就直入 disco 區。

入到 disco 區,d 女坐哂喺梳化,嗰晚大概 30+ 個女女,全部目測年齡 20-25歲,97% pink lin ( 因有少數 tan skin 女女, 白人全部 pink lin. 可能深色 lin 根本生存唔到 )

我見其他男人都係坐喺 d 梳化度,當然有 d 已經好似螞蟻摟蜜糖咁比女撚緊,於是我揾個空位坐低,已經比好多女虎視眈眈 ( 尤其我係全場唯一非歐洲人 )

終於第一條女走埋黎,叫 Meglisa. 羅馬尼亞人,佢地真係好 L 勁,一埋黎幾句開場白 ( where u from, whats yr name, how old are u, business or travel 呀咁 ) 之後已經挑逗你.

在耳仔講野其實伸哂利,蜻蜓點水式 kiss, 穿過裡面真空既浴袍用指甲掃我心口,lin, 然後伸落下面撩袋袋,有意無意掂到你支野等. 總之無所不用其極希望你帶佢上 1/F 房。

真係硬撚到想就地正法佢,不過之前刨文睇過,想要更多福利一定要夠定力。玩到咁上下佢一定會問 : bring me to the room ? 衹要答 no, thanks,佢就會識趣行開。之後其實就係不斷有女溝你、比你溝,見到好中意既記得自己主動上前對話,唔帶佢上房都可以盡情抽水。

Rule : 佢點搞你都得,你衹可 kiss 佢同摸佢上路、pat pat, 下路一掂佢就代表上房。或者你玩到興起比佢含左你細佬一啖,亦必須上房。所以緊守唔比佢吹,你唔掂佢下面,在 disco 就可以盡享挑逗溝女既快感。

所以其實就算乜都唔搞, 比 HKD 500 食 buffet 加昅女玩女,加埋我既 HKD 25 City Train 攻略,性價比真係無得輸。就算上房,都係 Euro 50 ( HKD 500 ) 就有 30 mins 包 FK, 環保吹,ML,食 金絲貓真係一 d 都唔貴。

最後我 8pm 左右決定去馬,揀左個 5'8 高長腿羅馬尼亞女女叫 Abby。
上房既樓梯 ( 走嗰陣拿番電話時偷拍, 平時唔准帶電話 )

不得不讚,鬼妹吹奏真係有一手,好撚正, 所以佢吹到咁上下提我唔好 CIM. 如果真係想 CIM 話佢知. 因為要加 $. Abby 又係下面 shaved 左既, 視覺效果真係正。女上,男上,最後狗仔式完成!同鬼妹砌強烈建議狗仔式,非常有 feel!做完之後,去小 locker 拿 Euro 50 比女女就 ok。

之後又可任飲任食睇女直到滿意為止。

我本身都返入去諗住揾其他女第 2 q,可能因為差不多 9pm, 場內不多得閒的女 ( 一係上左房,一係比人撚緊 ) 所以我決定換衫走人

換番衫,上去 counter 交還 Key, 就完成喇。一出門口發現有 Taxi, 由於脚仔軟,又想試下其實幾 $, 所以回程坐左 Taxi, 最後坐左 Euro 24 ( ~ HKD 210 )

大概 3 hr 的尋歡之旅用左 Euro 127 ( ~ HKD 1200 ) 個人覺得超值
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
多谢师兄分享!fkk此生必去!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for sharing

FKK一定係喺男人嘅bucket list內,一死人一定要去一次嘅地方。

Thanks Ching! Holland 正!!!

多謝師兄介紹,遲早一定會去

多謝師兄分享, 資料詳盡, 用心, 看完好想去, 性價比好高, 要試下, 期待師兄下次報告, 祝師兄下次再食到好野.

同富二代冇關....我係FKK同個成60歲嘅德國佬吹水, 佢話FKK轉型之前係正經嘅天體營, FKK嘅意思就係FREE, BODY之類嘅野, 十幾二十年前多左東歐女黎德國先至開放俾囡囡搵食

回復 calvincheng1108 #1 的帖子

正,多謝師兄分享。

多謝各位欣賞,希望其他師兄也不怕辛苦打多 d 詳細包膠來,雖然打完呢篇知道很辛苦,但值得!

回復 CPKELVIN #6 的帖子

衹是比喻……anyway 謝謝 60 歲伯伯資料!

谢谢分享

仲有環吹, 即是冇受7月新法例影響, 咁真. 我6月去完, Samya 當日最索有條 18歲羅馬尼亞金髮妹, 不過服務一般. Frankfurt D FKK 重多囡重正

多谢师兄分享

多谢师兄试水呀!!

好詳盡, 出差咁多次都唔知有個性地在那裡

Thank you ching

I will try fkk this Friday at sarrbrucken....
Can we eat the pussssss....for standard service of Eur50?
I.e. 69.

圖文並茂,報告精彩。

去啦科隆 Pascha也要繼續轉轉更有趣啦⋯⋯vv

ngpeter1688 發表於 2017-9-20 05:09

I will try fkk this Friday at sarrbrucken....

得就得, 不過要加錢, 單單摸外面就唔駛加, 手指插入開始都要加50, 69最少加50

thx for detail report ching